تازه ها
به گزارش بازارکار، افشار فتح الهی در این جلسه اظهار داشت: تقویت و توسعه فعالیت شرکتهای دانش بنیان با رویکرد حمایت از نخبگان کشوری و دانشگاهی با اولویت رفع نیازها و توسعه منطقه یکی از برنامههای دارای اولویت منطقه آزاد قشم است.
وی ادامه داد: در جزیره قشم به شدت نیازمند تولید علم و دانشی هستیم که بتواند در چرخه اجرای طرحها مورد استفاده قرار گرفته و عملیاتی شود و برای این منظور مجموعه پارک زیست فناوری میتواند به عنوان حلقه اتصال دانش و حوزه اجرا ایفای نقش کند.
مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در ادامه با استقبال از حضور سرمایه گذاران بخش خصوصی برای توسعه فعالیتهای دانش بنیان و دانشگاهی جزیره، اظهار کرد: امیدواریم با همکاری تمام بخشها و دستگاههای دولتی بتوانیم اعتبار خوبی برای سرعت بخشیدن به رشد علمی منطقه جذب کنیم.
فتح الهی در پایان خاطرنشان کرد: استفاده از شیوههای سنتی و منسوخ شده در حوزههای مختلف به بهانه تولید اشتغال قابل قبول نیست و برنامه ریزی خوبی برای توسعه فعالیت شرکت و مجموعههای دانش بنیان جهت استفاده از دانش روز و کمک به توسعه متوازن، پایدار و سریع منطقه صورت گرفته است.
براساس این گزارش، علی خیرالدین، معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز در این جلسه گفت: دانش بنیانها میتوانند حلقه ارتباطی میان عرصههای علم و صنعت باشند و با ایجاد ارتباط بین اقتصاد، صنعت، دانشگاه و مراکز علمی-تحقیقاتی را ایجاد کنند.
وی مجموعه پارک زیست فناوری خلیج فارس (قشم) را دارای ظرفیتهای بسیار خوبی برای توسعه فعالیتهای دانش بنیان و دانشگاهی دانست و افزود: امیدواریم با برنامه ریزی بتوان زمینه حضور نخبگان علمی، دانشگاهی و سرمایه گذاران بخش خصوصی در این منطقه فراهم کرد.
معاون وزیر علوم در پایان تاکید کرد: جزیره قشم بواسطه موقعیت استراتژیک دارای ظرفیتهای بسیاری است که با حضور نخبگان دانشگاهی علاوه بر توسعه فعالیتهای دانش بنیان در منطقه میتوان برای پیشرفت حوزههای مختلف علمی و اقتصادی، ایجاد اشتغال پایدار و بهبود کیفیت زندگی ساکنان جزیره تلاش نمود.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات