اوایل امسال بود که کارخانه روغننباتی شیراز بعد از پشت سر گذاشتن چالشهای متعدد مدیریتی به مدار تولید بازگشت و تعدادی از کارگران در این مجموعه مشغول به کار شدند.
اوایل امسال بود که کارخانه روغننباتی شیراز بعد از پشت سر گذاشتن چالشهای متعدد مدیریتی به مدار تولید بازگشت و تعدادی از کارگران در این مجموعه مشغول به کار شدند.
به گزارش بازارکار از ایلنا، خبر امیدوار کننده هفته گذشته در خصوص "جان تازه به کارخانه روغن نباتی شیراز "، این امید را در دل کارگران و مسئولان شهر زنده کرد تا برند محبوب نرگس اعتبار از دست رفتهاش را دوباره پس بگیرد و مشکلات این کارخانه قدیمی حل و فصل شود.
حجتالاسلام والمسلمین محسنی اژهای رئیس دستگاه قضا در بازدیدی که اخیرا از کارخانه روغن نباتی شیراز داشت؛ مشکلات کارخانه روغن نباتی شیراز را نیازمند همراهی و کمک همه بخشهای ذیربط دانست و عنوان کرد: در این مسیر، دستگاه قضایی همانگونه که تاکنون مساعدتهای لازم را داشته است، همچنان سعی خواهد کرد بر اساس قوانین و مقررات، رفع مشکلات مربوط به حوزه بانکی و همچنین انتقال کارخانه به خارج از شهر جهت کاهش مشکلات زیستمحیطی را در دستور کار قرار دهد.
با ورود دستگاه قضایی، اقدامات ناظر بر جلوگیری از ورشکستگی، رکود، تعطیلی و ارتقاء تولید و اشتغال در این کارخانه، در دستور کار قرار گرفت.
مهمترین وجه ورود دستگاه قضایی به رفع مسائل و مشکلات کارخانه روغننباتی شیراز، تمهید مقدمات حقوقی و قضایی جهت انتقال کارخانه مزبور به خارج از شهر و در منطقه ویژه اقتصادی، جهت صیانت از حقوق عامه و رفع مشکلات زیستمحیطی است.
چالش های مدیریت قبلی در کارخانه وجود دارد
رئیس شورای اسلامی کار شرکت روغن نباتی نرگس شیراز اما معتقد است که هنوز مشکلات کارخانه روغن نباتی شیراز به صورت صد در صد رفع نشده است و بسیاری از چالشهای مدیریت قبلی در کارخانه وجود دارد.
محمد هادی زارع در گفت و گو با ایلنا میافزاید: متاسفانه فرصت دادن مسئولان به مالک قبلی کارخانه روغن نباتی شیراز باعث شد تا وضع مشکلات کارخانه روغن نباتی به حدی برسد که بهبود 100 درصدی برند نرگس در کوتاه مدت امری بسیار دشوار شود.
وی با اشاره به اینکه بدهکاریهای سنگین مدیریت گذشته فعالیتهای کارخانه را با مشکل مواجه کرده است، ادامه میدهد: متاسفانه مالک قبلی مجموعه روغن نباتی شیراز حدود 600 میلیارد تومان بدهی به بار آورده است و فروش دستگاههای بسیار زیاد از مجموعه روغن نباتی شیراز و انتقال بسیاری از دستگاهها از مجموعه نرگس به دیگر کارخانههایی که داشته است زیانهای زیادی به برند نرگس وارد کرده است.
تسهیلات به اسم نرگس شیراز؛ هزینه در کارخانههای دیگر
وی با اشاره به اینکه مالک قبلی با به وثیقه گذاشتن اسناد مجموعه روغن نباتی اقدام به دریافت تسهیلات از بانکهای ملی، کشاورزی و ... کرده است، و تسهیلات دریافتی را در دیگر کارخانههایی که داشته است هزینه کرده است نه مجموعه روغن نباتی، ادامه می دهد: متاسفانه مالک قبلی مجموعه نرگس تسهیلات دریافتی که با وثیقههای مجموعه روغن نباتی دریافت کرده است را پرداخت نکرده است و مالک جدید باید آنها را پرداخت کند.
نمیتوانیم حلب و ورق به نرخ دولتی خریداری کنیم
رئیس شورای اسلامی کار شرکت روغن نباتی نرگس شیراز با بیان اینکه در حال حاضر مجموعه روغن نباتی شیراز با مشکلاتی مانند عدم دریافت کارت بازرگانی، مشکل در صدور چک به دلیل داشتن چکهای برگشتی و .... مواجه است، میگوید: نداشتن کارت بازرگانی باعث شده تا نتوانیم حلب و ورق به نرخ دولتی خریداری کنیم و خرید بسیاری از محصولات را باید با نرخ آزاد انجام دهیم که سبب ایجاد مشکلات میشود.
زارع با بیان اینکه در شرایط فعلی مشکلات بانکی مالک قبلی باعث شده تا نتوانیم به نام کارخانه افتتاح حساب کنیم، بیان میکند: در خرید روغن خام هم با مشکلات مواجه شدهایم که باید به دلالان و بازار آزاد رو بیاوریم ه در نهایت منجر به افزایش قیمت تمام شده محصولات میشود.
رئیس شورای اسلامی کار شرکت روغن نباتی نرگس شیراز در ادامه با بیان اینکه در شرایط فعلی تصفیه خانه و واحد قوطی سازی مجموعه بعد از 7 سال روغن نباتی شیراز به مدار تولید بازگشته است، ادامه میدهد: مالک جدید مجموعه روغن نباتی از مسئولان خواسته که جهت انتقال کارخانه فرصتی را به مدیرت کارخانه بدهد.
زارع با بیان اینکه پرداخت بیمه و حقوق کارگران به روز شده است، میگوید: مدیریت جدید مجموعه روغن نباتی کارگران را امیدوار کرده است و در صورتیکه مسئولان در زمان مدیریت گذشته اثلا این احساس و امیدواری را نداشتند.
وی با بیان اینکه در شرایط فعلی تنها کمک و حمایت مسئولان میتواند به رونق و ادامه حیات مجموعه نرگس کمک شایانی داشته باشد.
بانک اموال و دارائی کارخانه روغننباتی را به عنوان وثیقه قبول کرده است
قادری نماینده شیراز و زرقان هم در ادامه با بیان اینکه بخشی از مجموعه روغن نباتی شیراز در بهار امسال به مدار تولید بازگشت، میگوید: مقرر شده که مدیر جدید روغن نباتی این کارخانه را به منطقه ویژه اقتصادی انتقال دهد و بخش قوطی و بسته بندی هم در آن جا مستقر کند.
جعفر قادری در گفت و گو با ایلنا با اشاره به اینکه مشکلات بانکی به دلیل بدهی که از مالک قبلی به ارث رسیده باعث شده تا اموال مدیر قبلی تملیک نشود و بانک اموال و دارائی کارخانه را به عنوان وثیقه قبول کرده است، میافزاید: مقرر شده تا بانک بخشی از اموال مالک قبلی را به عنوان وثیقه دریافت کند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه با بیان اینکه جهت بر طرف شده مشکلات روغن نباتی مقرر شده تا با وزیر اقتصاد و مدیر عامل بانک ملی جلسهای را برگزار و موضوعات را مطرح کنیم، میگوید: مجموعه روغن نباتی بدهی به بانک ندارد و بدهیها به جا مانده از مالک قبلی به دلیل دریافت تسهیلات است.
ارسال نظرات