تازه ها
به گزارش بازارکار، پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از روابط روابط عمومی وزارت علوم، روحاله سهرابی در حاشیه بازدید از این شهرک و شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر در آن اظهار کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نقش مهمی در شکلگیری کسب و کارهای فناورانه داشته و حکمرانی توسعه دانشبنیان استان اصفهان را بر عهده دارد. چهارمین برنامه پنج ساله شهرک به خوبی تدوین شده و انتظار میرود این نهاد چندین حوزه راهبردی در موضوعات فناوری را پیگیری و تا پایان این برنامه به مرحله اجرا برساند.
وی افزود: پارکهای علم و فناوری باید توسعه منطقی مراکز فناوری در شهرهای تابعه استانها را مد نظر قرار داده و چنانچه ظرفیتهای موجود شهر نظیر تعداد فارغالتحصیلان دانشگاهی و وجود صنایع مختلف ایجاب میکند، نسبت به ایجاد چنین مراکزی اقدام کنند.
مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری گفت: دیپلماسی فناوری یکی از موضوعات مهم مورد توجه وزارت علوم در دولت سیزدهم است. شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان که از جایگاه ارزشمندی در حوزه روابط بینالملل برخوردار است باید تا حد توان در راستای پیشرفت این حوزه تلاش کند.
سهرابی اظهار کرد: تضمین موفقیت اجرای سند برنامه پنج ساله شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان، وجود یک نظام جاریسازی و اجرا با مشارکت همگانی است. بعد از تدوین این سند باید نظام جاریسازی و نظام پایش مدنظر قرار گیرد چرا که این دو، مکمل سند راهبردی هستند.
گفتنی است، مشاور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در برنامهریزی و مدیریت راهبردی با حضور در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان از برخی شرکتها و موسسات فناور و دانشبنیان بازدید کرد و از نزدیک با دستاوردها و سابقه تدوین برنامههای توسعهای شهرک آشنا شد.
اولین برنامه بلندمدت شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان شامل برنامه راهبردی، برنامه عملیاتی و برنامه مالی در سال ۱۳۸۶ توسط هیئت امنا این شهرک تصویب شده است. در حال حاضر نیز چهارمین برنامه پنج ساله شهرک در مراحل پایانی تایید و ابلاغ است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات