به گزارش بازار کار، سرپرست معاونت آموزشی و کارآفرینی جهاددانشگاهی قم روز پنجشنبه در این خصوص پیشرفت هوش مصنوعی در حوزه های متفاوت و ورود تکنولوژی به زندگی مردم را مورد توجه قرار داد و افزود: این علم در حوزه های مختلف، منفعت های بسیاری را به همراه خواهد داشت.
یاسر شریفی تدوین، برنامه ریزی و برگزاری دوره های آموزشی در حوزه هوش مصنوعی، برگزاری نشست ها و کارگاه ها با محوریت هوش مصنوعی، شناسایی و آموزش افراد مستعد در این حوزه و اتصال آنها به بازار کار را از مهمترین اهداف دپارتمان هوش مصنوعی جهاد دانشگاهی قم عنوان کرد.
وی همچنین به شروع رسمی فعالیت دپارتمان تخصصی هوش مصنوعی از ابتدای آذرماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: هسته اصلی این کارگروه شامل وحیدغفاریان (مدیر دپارتمان)، حسین ملاعسگری (دبیر دپارتمان)، مجتبی شمس، مبارکه سادات حائری، فاطمه هزارخانی،سمیه مطیع، زهرا محمودی، سیدحسین شکراللهی و مائده غریب از متخصصین حوزه های مختلف IT و از مدرسان و فعالان عرصه آموزش فناوری اطلاعات جهاد دانشگاهی قم تشکیل شده است.
سرپرست معاونت آموزش جهاددانشگاهی قم، ادامه داد: از آغاز به کار این دپارتمان تاکنون بیش از 30 عنوان دوره و کارگاه در حوزه های مختلف هوش مصنوعی طراحی و آماده کسب مجوزهای لازم برای برگزاری گردیده است.
علاقه مندان برای شرکت در این دوره و کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به صورت حضوری از ساعت 8 الی 20 به آدرس بلوارمنتظری کوچه 28 و یا غیرحضوری با شماره تلفن مرکز 02531654 و یا از طریق کانال ایتا و اینستا qom_ai@ و یا آدرس سایت qomai.jde.ir/fa در ارتباط باشند.
هوش مصنوعی یا Artificial intelligenceکه به طور مخفف آن را AI نیز مینامند، در واقع تکنولوژی است که به نحوی قابلیت تفکر دارد.
بهترین تعریفی که تاکنون از هوش مصنوعی ارائه شده بدین شکل است که هوش مصنوعی یا ARTIFICIAL INTELLIGENCE شاخه ای از علوم رایانه است که هدف اصلی آن تولید ماشینهای هوشمندی است که توانایی انجام وظایفی که نیازمند به هوش انسانی است را داشته باشد.
هوش مصنوعی در حقیقت نوعی شبیه سازی هوش انسانی برای کامپیوتر است و منظور از هوش مصنوعی در واقع ماشینی است که به گونه ای برنامه نویسی شده که همانند انسان فکر کند و توانایی تقلید از رفتار انسان را داشته باشد.
ارسال نظرات