بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۸۲۶۸
استاندار گیلان گفت: در حوزه کشاورزی و کارخانجات استان باید از نیروی کار بومی استفاده شود .
شنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۷:۲۳

به گزارش بازارکار، اسدلله عباسی ظهر امروز در جلسه شورای کشاورزی گیلان در سالن غدیر استانداری با بیان اینکه سرمایه‌گذاران حوزه کشاورزی در واقع جهادگران عرصه تولید و تامین امنیت غذایی کشور هستند، اظهار کرد: با حمایت از سرمایه‌گذاران، اعطای تسهیلات و فراهم آوردن زیرساخت‌های لازم، بستر را برای بالا بردن کیفیت و تولید انواع محصولات کشاورزی فراهم کنیم.
وی با تبریک هفته جهاد کشاورزی و با تاکید بر لزوم توجه به تولید انواع محصولات کشاورزی در استان افزود: باید ظرفیت‌های کشاورزی در گیلان نهایت بهره را ببریم زیرا منجر به اشتغال پایدار می شود.
عباسی نقش تولید انواع محصولات کشاورزی با تحقق شعار سال یعنی جهش تولید با مشارکت مردم را بسیار مهم برشمرد و ادامه داد: امنیت و اقتدار غذایی با شعار مقام معظم رهبری یعنی جهش تولید با مشارکت مردم با یک‌دیگر مرتبط هستند لذا مسؤولان جهاد کشاورزی باید به آن توجه کنند.
وی با تاکید بر لزوم توجه به حمایت از فعالان حوزه کشاورزی در عرصه‌های مختلف افزود: تسهیلات باید ابتدا به افرادی تعلق گیرد که در حوزه تولید انواع محصولات کشاورزی و برندسازی آن مشغول هستند تعلق گیرد.
استاندار گیلان یکی از اهداف دولت سیزدهم را حمایت از فعالان حوزه کشاورزی دانست و گفت: از فعالان حوزه کشاورزی در حوزه چای، برنج، بادام، زنبور عسل، کیوی، دامداری، دامپروری و عشایری باید حمایت شود زیرا این افراد نقش مهمی در ایجاد ارزش افزوده و تأمین امنیت غذایی کشور دارند.
عباسی یکی از مهم‌ترین ویژگی‌های گیلان را زندگی روستایی در کنار توجه به زندگی شهری دانست و گفت: حفظ امور اراضی کشاورزی یکی از تاکیدات دولت سیزدهم است، از این رو به هیچ عنوان اجازه تغییر کاربری را به هیچ فردی در گیلان نمی‌دهم.
وی با بیان اینکه وجب به وجب اراضی کشاورزی سرمایه‌های تولید در گیلان هستند، افزود: عده‌ای در تلاش برای به تاراج بردن اراضی کشاورزی هستند ولی ما در استان اجازه این کار را نداده و در مقابل آن ایستادگی خواهیم کرد.
استاندار گیلان با اشاره به نقش استفاده از نیروهای متخصص و بومی در کارخانجات فعال در حوزه کشاورزی در گیلان بیان کرد: در حوزه کشاورزی و کارخانجات باید از نیروی کار بومی استفاده شود زیرا در این استان نیروهای متخصص خوبی وجود دارد.
عباسی با بیان اینکه زنجیره ارزش در گیلان منجر به افزایش اشتغال و در نهایت رشد بهره‌وری در استان می‌شود، گفت:زنجیره ارزش در حوزه تولید محصولات کشاورزی به مانند کیوی، زنبور عسل، بادام و زیتون باید انجام شود زیرا از هر کدام آنان می توان محصولات ارگانیک تولید کرد.
وی با تاکید بر اینکه یکی از وظایف تعاون روستایی و جهاد کشاورزی توزیع به موقع سموم و کودهای شیمیایی است، افزود: هزینه کاشت برنج در استان زیاد است، لذا جهاد کشاورزی باید با استفاده از دانش‌روز، افزایش اراضی و کاشت ارقام جدید برنج به افزایش تولید و مرقوم به صرفه بودن این محصول نهایت بهره را ببریم‌‌.

ارسال نظرات