تازه ها
مجتبی عبداللهی با اشاره به اینکه نیاز کشور توسعه علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان است گفت: در راستای بیانات مقام معظم رهبری درباره توجه ویژه به زیستبوم فناوری و عنوان ویژه سال 1403، اهمیت توجه به مقوله تولید و اقتصاد دانشبنیان بیش از پیش حس میشود. جهش تولید با مشارکت مردم که از سوی رهبری به عنوان شعار سال جاری انتخاب شده است، به معنای دخالتدادن حداکثری مردم در امور کشور با تکیه بر توان علمی و فناوری داخلی است. همین موضوع موجب شده تا با توجه به خط فکری مقام معظم رهبری درباره زیستبوم دانشبنیان کشور، نگاهها به نقشافرینان علم و فناوری ایران دوخته و توجهات معطوف به آنها شود. نقشآفرینانی که در راس آنها، نهادهای علمی و فناوری به ویژه پارکهای علم و فناوری قرار دارند.
استاندار البرز با اشاره به اینکه استان البرز قطب شرکتهای دارویی به خصوص داروهای بیوتکنولوژی است اظهار داشت: استان البرز در طرح توسعه زنجیرهای ارزش راهبردی به عنوان قطب دارویی کشور انتخاب شده است. همچنین دبیرخانه زنجیره ارزش دارویی، تکمیل زنجیره ارزش فنتورانه و نوآورانه را انجام داده است. ما در سه سال گذشته شاهد مشارکت حداکثری بخش خصوصی بودیم که یکی از مثالهای آن ایجاد شدن صندوق پژوهش و فناوری است.
وی افزود: پارکهای علم و فناوری به عنوان بستر مشترکی میان دانشگاه و صنعت شناخته میشوند و از بخشهای اصلی زیست بوم علمی و فناوری کشور هستند. پارکهای علم و فناوری میتوانند با پشتیبانی از نیروهای جوان و نخبه، به عنوان یک تسهیلگر در فرایند تولید علم و در پی آن تولید ثروت عمل کنند. در واقع میتوان پارکهای علم و فناوری را به عنوان رابطی میان اجزای زیستبوم فناوری و دانشبنیان کشور تلقی کرد. رابطی که وجود آن میتواند منجر به همافزایی و بهرهوری حداکثری از پتانسیل علمی، فناوری و صنعتی کشور شود.
عبدالهی تصریح کرد: استان البرز، به عنوان یکی از قطبهای صنعتی ایران و پرچمدار علم و فناوری در کشور، همواره در سالهای اخیر تلاش کرده تا بستری برای رشد روزافزون اقتصاد دانشبنیان ایجاد کند. در این میان، پارک علم و فناوری البرز سرمایه ارزشمند این استان است که در سالهای گذشته تبدیل به یکی از نهادهای پیشرو در زمینه علمی و فناوری کشور شده است.
وی افزود: برگزاری چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران به میزبانی پارک علم و فناوری البرز نمونه ای از این رویداد های ملی است که با حضور فناوران و دست اندرکاران حوزه دانش بنیان از سراسر کشور برگزار می شود.
وی یادآور شد: استان البرز با دارا بودن بیش از 3500 شرکت و بنگاه بزرگ و کوچک صنعتی، در حال حاضر رتبه چهارم شرکت های دانش بنیان را دارد و در تلاش است رتبه خود را در این حوزه ارتقاء دهد. ما اطمینان داریم استان البرز با ظرفیت ها و پتانسیل های بی نظیر و کم نظیر خود می تواند به بازیگر مهم ملی و بین المللی در توسعه زیستبوم نوآوری و فناوری تبدیل شود و من انتظار دارم، یکی از خروجی های چهارمین کنفرانس ملی انجمن علمی پارکهای فناوری و سازمانهای نوآوری ایران، بستر و ابزاری برای رسیدن به این مهم باشد.
استاندار البرزبا اشاره به اینکه این رویداد به نوعی یک گردهمآیی از متخصصان و مدیران این حوزه در کشور است خاطرنشان کرد: مجموعه استان و استانداری البرز به پارک علم و فناوری البرز و مجتمع تحقیقاتی شهدای جهاددانشگاهی و همه مراکز علمی و دانشگاهی استان اعتقاد کامل و ایمان راسخ دارند و یکی از تلاشهای ما این است برگزاری این رویداد بتواند برای توسعه نوآوری و فناوری و کارآفرینی و نیز اشتغال دانش آموختگان و جوانان راهکارهایی را سرعت ببخشد و به توسعه زیست بوم علم و فناوری استان کمک نماید.
استان البرز به عنوان ایران کوچک که در نزدیکی پایتخت قرار دارد، هم اکنون برای هر نوع سرمایه گذاری در حوزه گردشگری، توسعه فناوری، تحقیق و توسعه، بخش های صنعتی و کشاورزی و در یک کلام توسعه زیست بوم اشتغال و کارآفرینی فرصت های کم نظیری دارد و ما امیدواریم که در سایه وفاق ملی به اهداف بلند نظام اسلامی دست یابیم.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات