تازه ها
به گزارش خبرنگار بازارکار به نقل از خبرگزاری ایرنا، محمود نیازی اظهار کرد: تعهد امسال شهرستان ارائه ۲۲ هزار و ۶۰۷ نفر ساعت آموزشهای مهارتی در روستاهاست که تاکنون به ۱۰۲ هزار و ۳۲۱ نفر و پنج برابر بیشتر از تعهد آموزش ارائه شده است.
وی گفت: جامعه روستایی با توجه به گرفتن وام مشاغل خانگی با داشتن مدرک فنی و حرفهای، علاقه بیشتری به حضور در کلاسهای مهارت آموزی پیدا کردند و دهیاران، فرماندهای حوزه بسیج و انجمنهای مردم نهاد در این رابطه همکاری خوبی دارند.
وی ادامه داد: خیاطی، قالیبافی ترکمن، پرورش دام و طیور، پرورش قارچ، پرورش زنبورعسل، پرورش گیاهان دارویی، شیرینیپزی، طلا و جواهرسازی و حصیربافی با الیاف مصنوعی از جمله دورههای مهارتی اجرایی در روستاهای گنبدکاووس است.
رییس مرکز آموزش فنی و حرفهای گنبدکاووس افزود: با همکاری نزدیک به ۵۰ مربی رسمی و افتخاری، آموزش مهارتی به متقاضیان در بیش از ۷۰ روستای شهرستان ارائه شده است.
نیازی تعهد امسال برگزاری دوره آموزشهای مهارتی برای گروههای هدف در گنبدکاووس را بیش از ۵۰۰ هزار نفر ساعت برشمرد و گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۵۳۲ هزار و ۸۶۰ نفر ساعت آموزش برای ۲ هزار و ۴۷۷ مرد و هزار و ۲۴۴ زن برگزار شد.
دانشجویان، دانشآموختگان دانشگاهها، کارجویان، معتادان بهبود یافته، زندانیان، سربازان وظیفه، زنان سرپرست خانوار، ساکنان سکونت گاههای غیر رسمی، عشایر، مناطق محروم مرزی، زنان خانه دار، معلولان، دانش آموزان، مشمولان بیمه بیکاری، زنان سرپرست خانوار آسیب دیدگان اجتماعی، شاغلان بنگاه اقتصادی و ساکنان مناطق روستایی از جمله گروههای هدف دریافت کننده خدمات مرکز آموزش فنی و حرفهای در گنبدکاووس هستند.
۱۷۱ مهارت مختلف در مراکز فنی و حرفهای دولتی مردان و زنان و ۱۵۴ مرکز آموزش فنی و حرفهای آزاد گنبدکاووس به علاقمندان آموزش داده میشود.
گنبدکاووس با بیش از ۴۰۰ هزار نفر جمعیت ساکن در ۱۷۰ روستا و سه شهر گنبدکاووس، اینچه برون و کرند به عنوان دومین شهرستان بزرگ استان در شرق گلستان واقع است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات