تازه ها
به گزارش خبرنگار بازارکار ولی جهانی در گفتگو با خبرنگار ایسنا با بیان اینکه از ابتدای امسال تا پایان آذر ماه ۸۵۰ هزار دلار صنایعدستی تولیدی هنرمندان گیلان، به صورت چمدانی به کشورهای اوراسیا و کشورهای عربی منطقه خاورمیانه صادر شده است، اظهار کرد: صادرات چمدانی صنایع دستی گیلان در ۹ ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه پارسال ۲۵ درصد افزایش داشته است.
وی افزود: این محصولات شامل حصیربافی، رشتی دوزی، بامبو بافی، لباس محلی، خراطی، چادر شب بافی، نازک کاری، چوب تراشی، منبت و معرق چوب، سفالگری، مروار بافی، کاشی معرق، چلنگری، مینای خانه بندی، گلیم بافی، جاجیم بافی، جوراب بافی، شال بافی، عروسک بافی و قلاب بافی میشود که در نواحی مختلف استان توسط هنرمندان صنایع دستی در حال تولید است.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گیلان با بیان اینکه ۱۵۰ فروشگاه صنایع دستی در استان فعال است، تصریح کرد: برای رونق تولید صنایعدستی در استان و افزایش درآمد و ارزآوری از این صنعت امسال ۳۰۰ هنرمند صنایعدستی برای ایجاد مشاغل خانگی صنایعدستی و دریافت تسهیلات کم بهره به بانکهای عامل استان معرفی شدند و این روند همچنان ادامه دارد.
جهانی ادامه داد: در راستای حمایت از هنرمندان صنایع دستی و رونق اشتغال، تسهیلات ۱۵۰ میلیون تومانی به هنرمندان صنایعدستی و هنرهای سنتی پرداخت میشود که این تسهیلات با سود چهار درصد و بازپرداخت هفت ساله است.
وی از فعالیت بیش از ۳۰ هزار هنرمند صنایعدستی در گیلان خبر داد و گفت: در حال حاضر ۴ هزار و ۳۱ هنرمند در استان زیر پوشش بیمه تامین اجتماعی گیلان قرار دارند، ۳۰۰ نفر بازنشسته شده و مستمری دریافت میکنند و ۴۰۰ هنرمند دیگر هم مقرر شده در فهرست بیمه شدگان تامین اجتماعی قرار گیرند.
گفتنی است، صادرات چمدانی روشی آسان با هزینه و مالیات کمتر برای صادرات کالاهای ارزشمند است، در این روش، مسافران و کسبوکارهای کوچک میتوانند با مجوز به اندازه وزن مجاز در سفرهای هوایی، کالایی را صادر یا وارد کنند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات