تازه ها
به گزارش بازارکار، «سیدمرتضی فیروزآبادی» روز چهارشنبه در آیین جشن خودکفایی و توانمندسازی ۲ هزار و ۲۰۰ نفر از مددجویان مورد حمایت کمیته امداد استان ایلام اظهار کرد: قطع زنجیره فقر نیازمند رویکردی جامع و چندوجهی شامل آموزش، توانمندسازی و نظارت مستمر بر فرآیندها است که این امر نمایانگر تعهد، کارآمدی و شفافیت مسئولان ذیربط در اجرای این اهداف است.
وی افزود: این نظارتها میتواند به شناسایی و رفع مشکلات جامعه هدف قبل از بروز آنها کمک کند و همچنین منابع مالی باید بهدرستی و بهطور مؤثر و در راستای افزایش اشتغالزایی و کاهش معضل فقر و بیکاری مورد استفاده قرار گیرد.
فیروزآبادی ادامه داد: احصای چالشها و فرصتهای موجود در حوزه اشتغال و توانمندسازی افراد تحت پوشش کمیته امداد، با توجه به ترکیب جمعیتی مخاطبان، به ویژه تحصیلات و شرایط اقتصادی آنها، میتواند عاملی مؤثر در ایجاد مشاغل خرد و خانگی و کسب درآمد پایدار باشد.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور اضافه کرد: توجه به مشاغل خانگی و خرد در بسیاری از کشورها بهعنوان یک استراتژی موفق شناخته شده است و این مشاغل باعث افزایش درآمد، تقویت اقتصاد محلی و توسعه پایدار میشود و همچنین، ایجاد زنجیرههای تولید و خوشههای صنعتی افزایش بهرهوری و کارایی این مشاغل را در پی دارد.
فیروزآبادی در مورد نرخ مشارکت مددجویان کمیته امداد و متقاضیان طرحهای خوداشتغالی نیز گفت: باید جمعیت فعال کشور را به سمت طرحهای خوداشتغالی سوق داد که دستیابی به نرخ مشارکت ۶۰ درصد نیازمند برنامهریزی و اجرای سیاستهای مؤثر در حوزه اشتغال است و این امر به همکاری میان نهادهای مختلف، از جمله کمیته امداد، بانکها و سایر نهادهای دولتی و غیردولتی نیاز دارد.
وی با بیان اینکه فراهم کردن آموزشهای مهارتی، تسهیلات مالی و شبکههای فروش میتواند به پایداری و موفقیت این مشاغل کمک کند، افزود: ایجاد مشاغل با درآمد پایدار و هدایت تسهیلات به سمت فعالیتهایی که قابلیت رشد دارند و میتواند تأثیر مثبتی بر روی معیشت خانوارها داشته باشد.
فیروزآبادی بیان کرد: توجه به آموزشهای مهارتی، بهویژه برای کودکان و نوجوانان، باعث میشود نسلهای آینده برای ورود به بازار کار و ایجاد اشتغال پایدار آماده شوند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کشور تصریح کرد: پرداخت تسهیلات خوداشتغالی به مددجویان کمیته امداد توسط بانکهای عامل بیانگر عزم جدی مسئولان برای ایجاد یک بستر سالم و پایدار جهت اشتغالزایی و کاهش بیکاری است، این اقدامات موجب حمایت از افراد تحت پوشش و تقویت اعتماد عمومی به نهادهای حمایتی نیز منجر میشود.
وی افزود: توسعه مهارتها بهویژه در سنین پایین میتواند زمینهساز ایجاد فرهنگ کارآفرینی و نوآوری در جامعه باشد و این موضوع به بهبود وضعیت اقتصادی خانوادهها و رشد اقتصادی کلی کشور کمک میکند.
فیروزآبادی ابراز امیدواری کرد: با ادامه این تلاشها و همکاریهای مؤثر، نتایج مثبت و پایدار در زندگی افراد تحت پوشش کمیته امداد شکل بگیرد و هدف نهایی کشور، یعنی کاهش فقر و ایجاد فرصتهای برابر برای همه، فراهم شود.
در این آیین از راهبران شغلی و کارآفرینان و فعالان حوزه اشتغالزایی و نیز برگزیدگان و صاحبان ایده در بخش پژوهش تقدیر شد.
ارسال نظرات