تازه ها
به گزارش بازارکار از روابطعمومی پارک علم و فناوری استان البرزجهاددانشگاهی، مهندس سید مهران مهدوی با اعلام این خبر، گفت: کارگاه ارزشگذاری و ثبت داراییهای نامشهود با محوریت موضوعاتی مثل توضیح نظام جدید ارزشگذاری داراییهای نامشهود و معرفی استاندارد حسابداری شماره هفده، بررسی تجارب و استانداردهای بینالمللی ارزشگذاری داراییهای نامشهود داخلی و خارجی و روشهای و مزایای ارزشگذاری و ثبت داراییهای نامشهود در پارک علم و فناوری البرز جهاددانشگاهی برگزار شد.
وی با اشاره به اینکه در این رویداد مسائل مختلف بررسی شد تصریح کرد: بررسی دانش فنی اختراعات، علائم تجاری، طرحهای صنعتی و سایر داراییهای غیرثبتی از موضوعاتی بود که در این رویداد به آنها پرداخته شد.
مدیر روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز تصریح کرد: همواره ارزشگذاری داراییهای نامشهود یکی از مشکلات مهم پیشروی شرکتهای نوپای کشور است و شرکتهای نوپا عمدتاً برای توسعه کسبوکار خود نیاز به سرمایه در گردش دارند و برای حل این معضل دست به دامان بانکها میشوند. در کشورهای توسعهیافته معمولاً بانکها داراییهای نامشهود شرکتها را بهعنوان ضمانت قبول میکنند و در ازای این دارایی سرمایه در اختیار شرکتها قرار میدهند.
اما در کشور ایران به دلیل آنکه داراییهای نامشهود به رسمیت شناخته نشده است، بانکها با شرکتهای نوپا مانند سایر مشتریان خود برخورد کرده و طلب وثایق سنگین ملکی و … را میکنند که معمولاً شرکتهای نوپا در تأمین این وثایق با مشکل مواجه میشوند و عدم دسترسی به منابع مالی، احتمال شکست کسبوکار را بالاتر میبرد. در پایان این کارگاه آموزشی مدیران و کارشناسان شرکتهای دانشبنیان و فناور به ارائه سؤالات و مشکلات خود پرداختند و چالشهای خود را در زمینههای مختلف بیان داشتند.
گفتنی است توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان و فناور بهویژه شرکتهای نوپا از اولویتهای پارک عل
ارسال نظرات