حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۷۱۰۲
برگزاری سه کارگاه آموزشی با عنوان "فناوری های نوظهور در آموزش" همزمان با هفتمین رویداد ملی عصر امید
سه‌شنبه ۲۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۷

اولین رویداد ملی

مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، اولین رویداد ملی ایده‌شو آموزشی هوشمند را در تاریخ 16 بهمن ماه 1403 در سالن علوم تربیتی دانشگاه آزاد خوراسگان با محورهای "واقعیت افزوده، واقعیت مجازی، هوش مصنوعی، بازی وارسازی(گیمیفیکیشن)، آموزش تطبیقی (شخصی سازی آموزش)، محیط های هوشمند و یادگیری ترکیبی، آزمایشگاه مجازی، میکرولرنینگ، اینترنت اشیاء و متاورس" برگزار کرد.


دبیرخانه "جذب ایده و سرمایه گذار" مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان از برگزاری اولین رویداد ایده شو با محوریت انقلاب عصر چهارم و با مشارکت دانشگاه آزاد اسلامی (واحد اصفهان،خوراسگان)، آکادمی راهبرد کسب و کار ایرانیان و مرکزکارآفرینی فناورانه خبر داد.


غلامرضا ریحانی رئیس تجاری سازی و مدیر مرکز منش جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان اظهار کرد: 

رویدادهای ایده شو که با هدف ایجاد فرصتی برای شبکه‌سازی و جلب سرمایه گذارهستند، نقش مهمی در ارتقای فرهنگ کارآفرینی و نوآوری در جامعه ایفا می‌کنند. بخش ایده شو رویداد ملی "فناوری های نوظهور در آموزش"  با محورهای "آموزش هوشمند و گیمیفیکیشن" مورد استقبال هسته ها و استارتاپهای فعال در حوزه اموزش از سراسر کشور قرار گرفت. بعد از داوری اولیه، 15 ایده به مرحله داوری آنلاین رسید و در نهایت، ۷ ایده پرداز از استان های تهران، اصفهان، یزد و آذربایجان غربی به مرحله نهایی و داوری حضوری راه یافته و ایده های خود را در حضور داوران و سرمایه گذاران ارائه دادند.


ریحانی افزود: ایده‌ شو فرصتی منحصر به‌فرد برای کارآفرینان و نوآوران است که ایجاد ارتباطات مفید و جذب سرمایه را ممکن می‌سازد. افراد می توانند با آماده‌سازی دقیق، ارائه ایده‌های خلاقانه، و استفاده از تجربیات موفق دیگران، در حضور سرمایه گذار از فرصت‌ها بهره‌برداری کرده و با جذب سرمایه، ایده‌هایشان را به محصولات موفق تبدیل کنند. با همین هدف در این رویداد سرمایه گذران مختلف از مجموعه های مرکز منش جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان، شتابدهنده سرمایه گذاری جسورانه هدهد، شتابدهنده سکوی تحول آموزش و پرورش(ستاپ)، مرکز نوآوری و شتابدهی هشت بهشت و مرکزکارآفرینی فناورانه حضور داشتند.


سارا ایزدی کارشناس تجاری سازی و مرکز منش جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان درباره نفرات برگزیده گفت: نفر اول سپیده جعفری از تهران با عنوان ایده"زرنگلوم- استفاده از فناوری های هوشمند تعاملی برای بازی وارسازی محتوای کتب درسی و زنگ ورزش"، نفر دوم علی معینی از اصفهان با عنوان " vocab learn"  و نفر سوم فرشید نعمت زاده از آذربایجان غربی با عنوان "سیستم هوشمند ارزیابی و مداخله آموزشی شخصی سازی شده مبتنی بر هوش مصنوعی برای دانش آموزان با نیازهای ویژه" انتخاب شدند. که به نفرات برتر جوایزی به رسم یادبود اهدا و از همه شرکت‌کنندگان و ایده‌پردازان با اهدای تندیس یادبود، لوح سپاس و کارت هدیه قدرانی شد.


در پایان سرمایه‌گذاران توانستند با آگاهی از ایده‌های مختلف، تصمیم به سرمایه‌گذاری در پروژه‌های نوآورانه بگیرند و زمینه‌ای برای رشد و پیشرفت این ایده‌ها فراهم شود.  سرمایه گذاران اعلام داشتند که متناسب با حوزه حمایتی هر شتابدهنده، با افراد ایده پرداز ارتباط میگیرند تا آن ها از حمایت های مختلف بهره مند شوند.

مرکز نوآوری و شتابدهی جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان همچنین در تاریخ 15 بهمن ماه 1403 در سالن علوم تربیتی دانشگاه آزاد خوراسگان سه کارگاه با محورهای "هوش مصنوعی، بازی وارسازی(گیمیفیکیشن) و میکرولرنینگ " در حاشیه رداد ملی عصر امید برگزار کرد.

سارا ایزدی کارشناس تجاری سازی و مرکز منش جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان گفت: 

جهان در حال تحول است و حوزه آموزش نیز از این قاعده مستثنی نیست. این حوزه می‌تواند از فناوری‌های نوظهور بهره بیشتری برده و تجربه یادگیری را بهبود بخشد و آن را جذاب‌تر، شخصی‌تر و در دسترس‌تر کند. فناوری‌های نوظهور قادرند انقلابی در آموزش ایجاد کنند که این موضوع برای فراگیران، مربیان و روش‌های آموزش و یادگیری در آینده اهمیت زیادی دارد. با این هدف با همکاری دانشگاه آزاد خوراسگان و هم زمان با هفتمین رویداد ملی عصر امید سه کارگاه با عنوان "فناوری های نوظهور در آموزش" برگزار شد.


شهرزاد مشرفی نماینده رسانه خبری بازارکار / اصفهان و مدیر مرکز شماره 5 جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان درباره جزییات این سه کارگاه گفت: کارگاه "رمزگشایی از قدرت گیمیفیکیشن در آموزش" با تدریس دکتر مهدی اعتباری، کارگاه "کشف قدرت میکرولرنینگ در عصر شتاب" با تدریس مهندس مرتضی یراقی فرد و کارگاه "محیط های یادگیری هوشمند و تعاملی" با تدریس دکتر محمد کیانی و با حضور جمعی از فراگیران و دانشجویان برگزار شد.


در پایان به افراد شرکت کننده در کارگاه گواهی شرکت در کارگاه از جهاددانشگاهی صنعتی اصفهان تعلق گرفت.

ارسال نظرات