بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۷۹۴
در دیدار رئیس و معاونان سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی با رئیس دانشگاه پیام نور استان، بر لزوم توسعه همکاری میان دو مجموعه تاکید شد.
چهارشنبه ۲۷ فروردين ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۸

توسعه همکاری میان سازمان جهاددانشگاهی و دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی

به گزارش بازار کار، در دیدار رئیس و معاونان سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان‌شرقی با رئیس دانشگاه پیام نور استان، بر لزوم توسعه همکاری میان دو مجموعه تاکید شد.

علیرضا تمیزی، رئیس دانشگاه پیام نور آذربایجان شرقی در این دیدار، نسبت به تداوم همکاری‌ این‌ دو مجموعه ابراز امیدواری کرد و گفت: جمعیت دانشجویی ۲۸ هزار نفری این دانشگاه و گستره آن در کل استان نقطه مثبتی بوده و می‌توان از این ظرفیت جهت گسترش همکاری‌های دو جانبه استفاده کرد.

وی با ارزیابی مثبت اقدامات انجام شده در جهاد دانشگاهی، آموزش‌های آزاد را بستری مناسب برای انجام امور مشترک بین این نهاد انقلابی و دانشگاه پیام نور و افزایش توانمندی مخاطبان مختلف به ویژه دانشجویان در زمینه‌های متعدد دانست.

وی سازمان جهاد دانشگاهی را به دلیل تعدد زمینه‌های فعالیت، چکیده‌ای از تمامی وزارت‌خانه‌ها دانست و گفت: این سازمان نه تنها در امور پزشکی، پیشگام است؛ بلکه در امور فرهنگی هم کارهای قابل توجهی را انجام داده است که انتشارات و سینمای جهاد دانشگاهی ایده های بسیار خوبی به شمار می‌آیند که برای پر کردن اوقات فراغت دانشجویان، قابل تسری به دانشگاه پیام نور نیز است‌.  

رئیس دانشگاه پیام نور استان در ادامه برخی از امور فرهنگی انجام شده در این دانشگاه را در قالب انجمن‌های علمی، بسیج دانشجویی و کانون‌های مختلف مورد اشاره قرار داد و گفت: دانشجویان دانشگاه پیام نور در این زمینه‌ها فعال و پای کار؛ اما  نیازمند راهبری و مدیریت هستند و جهاد دانشگاهی این بستر را فراهم کرده است.

تمیزی خاطرنشان کرد: جهاد دانشگاهی، منتسب به تمامی دانشگاه‌ها بوده و حس رقابت و تفکیک وظایف در آن نبوده و فضایی مشترک بین تمامی دانشگاه‌ها به شمار می‌آید و تیمی متشکل از تمامی تخصص‌ها است.

علی اصغر فاتحی فر، رئیس سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی نیز در این دیدار گفت: جهاددانشگاهی و دانشگاه پیام نور هر دو مولود انقلاب بوده و زمینه‌های همکاری مشترک فراوانی دارند.

وی یادآور شد: جهاددانشگاهی در سال ۱۳۵۹ به فرمان حضرت امام (ره) با مأموریت هدایت دانشگاه‌ها به سمت اسلامی شدن تشکیل شد و در ادامه این مسیر، مأموریت جهاددانشگاهی تغییر یافت. در آن زمان که همزمان با جنگ تحمیلی بود، تحقیقات ساخت خمپاره توسط جهادگران دانشگاهی تبریز آغاز شد و در سال ۱۳۶۵، کارگاه دانشکده فنی دانشگاه تبریز(که مدیریت آن بر عهده جهاددانشگاهی بود) هنگام ساخت تجهیزات مورد حمله بمباران قرار گرفت که منجر به شهادت ۲۲ نفر و جانبازی ۷ نفر شد. 

وی به فعالیت‌های جهاددانشگاهی استان در حوزه‌های مختلف پژوهشی، فرهنگی، تجاری‌سازی، پزشکی و آموزشی اشاره کرد و گفت: بخش عمده فعالیت این سازمان در زمینه پزشکی و درمانی بوده و اولین مدیر مرکز پزشکی جهاددانشگاهی استان دکتر پزشکیان، رئیس جمهور فعلی بودند.

فاتحی‌فر با بیان اینکه مرکز درمان ناباروری جهاددانشگاهی استان در زمینه جوانی جمعیت و رفع مشکلات زوج های نابارور فعالیت می‌کند، گفت: مرکز پزشکی این سازمان متشکل از مجموعه‌ای از فعالیت‌ها از جمله آزمایشگاه تشخیص طبی، طب کار، نمایندگی بانک خون بند ناف و کلینیک درمان زخم از جمله مراکز ارائه دهنده خدمات در استان هستند که خدمات در این مراکز با تعرفه دولتی ارائه می‌شوند.

وی همچنین به اشاره به فعالیت این سازمان در حوزه انرژی‌های نو و تجاری سازی، گفت: قرارداد طراحی و ساخت «تستر کوپلینگ انعطاف‌پذیر الاستومری» برای تعیین استحکام پیچشی و میرایی در چارچوب توافق بین سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی و معاونت علوم، تحقیقات، فناوری و نوآوری سازمان صنایع دریایی نیز امضا شده و کارهای اجرایی آن آغاز شده است.

فاتحی‌فر با تاکید بر اینکه جهاددانشگاهی در کنار دانشگاه‌ها قرار دارد، اظهارکرد: دانشگاه پیام نور جایگاه بسیار خوبی در استان داشته و به لحاظ گستردگی در سطح استان می‌توان از ظرفیت آن در بحث محرومیت زدایی در حوزه های مختلف استفاده کرد.

اکبر شوقی، معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی استان نیز در این جلسه با بیان اینکه مراکز آموزشی جهاددانشگاهی بسته کاملی از تمام آموزش‌ها هستند، گفت: در تبریز پنج مرکز آموزشی کوتاه مدت در نقاط مختلف شهر فعال بوده و در شهرستان‌های میانه و مرند نیز مراکز آموزشی جهاددانشگاهی فعالیت دارند. در دفاتر جهاددانشگاهی در دانشگاه‌های هنراسلامی تبریز و صنعتی سهند نیز آموزش‌های ما ارائه می شوند و طی تفاهم‌نامه ای که با دانشگاه پیام نور استان منعقد کرده‌ایم بر اساس  نیاز و درخواست مراکز پیام نور در شهرستان‌ها دوره‌های آموزشی توسط این سازمان برگزار و گواهی معتبر ارائه می‌شود.

وی با بیان اینکه آموزش‌های ما در گروه‌های هفتگانه زبان‌های خارجی، پزشکی، کامپیوتر، فنی و مهندسی، علوم انسانی، کشاورزی و هنر ارائه می‌شود، گفت:  اعتبار گواهی‌های دوره های آموزشی جهاددانشگاهی بالا بوده و به واسطه این گواهی‌ها حتی می‌توان تسهیلات اشتغالزایی و کارآفرینی نیز دریافت کرد.

شوقی همچنین با اشاره به فعالیت‌های مرکز آزمون جهاددانشگاهی گفت: آزمون های مهم کشور فقط توسط سازمان سنجش و جهاددانشگاهی اجرا می شود .

معاون آموزشی سازمان جهاددانشگاهی آذربایجان شرقی از اخذ مجوز «آموزش ضمن خدمت کارکنان دولت در حوزه امور اداری» توسط این سازمان خبر داد و اظهار کرد: این مجوز از سوی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان آذربایجان شرقی صادر شده و هدف آن ارتقاء سطح دانش و مهارت‌های کارکنان دولت در زمینه امور اداری است. 

خسرو کنعانی، معاون فرهنگی سازمان جهاددانشگاهی استان نیز در این جلسه اظهارکرد: خبرگزاری‌های ایسنا و ایکنا و مرکز افکارسنجی دانشجویان(ایسپا) در مجموعه معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی فعال بوده و نقش مهمی در آگاهی بخشی به جامعه و جهاد تبیین ایفا می ‌کنند. نظرسنجی‌های ایسپا به عنوان معتبرترین نظرسنجی در سطح کشور شناخته شده و اعتبار آن در انتخابات‌ مختلف ثابت شده است.

وی با اشاره به فعالیت سازمان دانشجویان در جهاددانشگاهی استان، گفت: سازمان دانشجویان فضایی برای تعامل دانشجویان و توسعه فعالیت‌های دانشجویی بوده و آمادگی داریم فعالیت‌های این سازمان را در تمامی دانشگاه ها توسعه دهیم.  همچنین برگزاری برنامه‌هایی مانند مسابقات مناظرات دانشجویی، دفاع سه دقیقه از پایان نامه و ... که برنامه‌های ملی هستند،  با مشارکت دانشگاه های استان توسط این معاونت اجرا می شود. در حوزه سینما نیز می‌توانیم با دانشگاه‌ها همکاری‌های مشترک داشته باشیم.

توحید لطفی، مدیر تجاری سازی پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی استان نیز با اشاره به فعالیت‌های مرکز فناوری جهاددانشگاهی استان گفت: با توجه به چالش اساسی کشور در ناترازی مصرف و تولید انرژی، اقدام به راه‌اندازی مرکز تخصصی انرژی‌های نو و تجدید پذیر در استان به عنوان اولین مرکز تولید نیروگاه‌های هیبریدی و پرتابل در استان کرده ایم تا بتواند بخشی از نیازهای مناطق مختلف را به انرژی پاسخ دهد.

وی ادامه داد: این مرکز همچنین در حوزه انرژی‌های نو نیز فعالیت‌های زیادی در طراحی و نصب نیروگاه‌های هیبریدی(بادی-خورشیدی) داشته و در نقاط مختلف کشور اقدام به پروژه یابی و اجرای نیروگاه‌های با توان مختلف کرده  و در صورت نیاز ارگان‌ها، می‌توانیم نیروگاه‌های خورشیدی را در ابعاد مختلف ایجاد کنیم.

لطفی همچنین از فعالیت مرکز نوآوری قطعه سازی با رویکرد انرژی در جهاددانشگاهی استان خبر داد و گفت: در حوزه تجاری سازی محصولات دانش بنیان نیز خدمات مشاوره ای و همکاری لازم توسط این مرکز ارائه می‌شود.

الهام غدیرخمی، معاون پژوهشی سازمان جهاددانشگاهی استان نیز در این جلسه گفت: حوزه پژوهشی جهاددانشگاهی استان علاوه بر فعالیت در حوزه های پزشکی و درمانی، دارای پژوهشکده توسعه و برنامه ریزی است که در زمینه رفع نیازهای پژوهشی-آموزشی و همچنین نیاز روزافزون کشور به اجرای تحقیقات برنامه‌ریزی شده و هدفمند در حال فعالیت و همکاری با سازمان ها و ارگان های مختلف است.

ارسال نظرات