بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۹۶۲۵
رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری از نیاز به سرمایه‌گذاری سه تا پنج هزار میلیارد تومانی در بخش کشاورزی استان برای تحقق رشد ۵.۵ درصدی پیش‌بینی‌شده در برنامه هفتم توسعه خبر داد.
چهارشنبه ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۰:۴۰

به گزارش بازار کار، حسین برزگر امروز ۱۷ اردیبهشت‌ درجمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به ارزش ۶۰ همتی تولیدات بخش کشاورزی استان در سال ۱۴۰۲، اظهار کرد: برای دستیابی به رشد سالانه ۵.۵ درصدی در برنامه هفتم توسعه، نیازمند سرمایه‌گذاری سالانه بین سه تا پنج هزار میلیارد تومان در بخش کشاورزی استان هستیم. 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال‌وبختیاری همچنین از کمبود سرمایه‌گذاری در تولید نهاده‌ها و ضرورت تکمیل زنجیره ارزش افزوده در این بخش سخن گفت و در ادامه به منابع تأمین مالی موجود اشاره کرد.

وی افزود: سالانه حدود ۱۰۰۰ تا ۱۲۰۰ میلیارد تومان از منابع تکلیفی تبصره ۱۸ و از طریق نهادهای حمایتی و سایر نهادها تزریق می‌شود. همچنین، حدود ۵۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری سرمایه‌ای از منابع داخلی بانک‌ها داریم.

برزگر ادامه داد: در یکی دو سال گذشته نیز حدود ۳۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان از منابع تملک دارایی‌ها پیش‌بینی کرده‌ایم و در تلاشیم با مولدسازی دارایی‌ها، سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های این بخش را افزایش دهیم.

وی با بیان اینکه حدود ۱۰۰۰ تا ۲۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری نیز توسط بخش خصوصی و مردم انجام می‌شود، تأکید کرد: در حال حاضر، اصلاح الگوی کشت، افزایش و ارتقای بهره‌وری، سرمایه‌گذاری در ایجاد واحدهای صنعتی و نیمه‌صنعتی، توسعه گلخانه‌ها، سردخانه‌ها، انبارها، صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی، و همچنین سرمایه‌گذاری در فرآوری سیب‌زمینی از جمله اولویت‌های ماست.

برزگر با اشاره به اهمیت سرمایه‌گذاری در تولید نهاده‌های کشاورزی، تصریح کرد: اگرچه بیش از ۸۵ درصد از امنیت غذایی ما خودکفا است، اما در حوزه نهاده‌ها از جمله سموم، بذر اصلاح‌شده، نهال، نشا، تجهیزات آبیاری، پمپ‌ها، الکتروپمپ‌های تخصصی، و برخی از تجهیزات و ادوات کشاورزی وابسته به واردات هستیم. لذا ضروری است که حجم سرمایه‌گذاری در تولید نهاده‌های کشاورزی شتاب بیشتری نسبت به سایر بخش‌ها داشته باشد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری تکمیل زنجیره ارزش افزوده و توسعه صنایع جانبی در حوزه‌های مارکتینگ، بازرگانی و فرآوری را از دیگر ضرورت‌های سرمایه‌گذاری در این بخش برشمرد.

برزگر در پایان از سرمایه‌گذاران دعوت کرد تا در پروژه‌های نیمه‌تمام استان، از جمله ۱۸۰۰ پروژه نیمه‌صنعتی نیازمند ۲۰ همت منابع، مشارکت کنند.

وی همچنین از آمادگی سازمان جهاد کشاورزی برای انعقاد قراردادهای سه‌جانبه با سرمایه‌گذاران در راستای توسعه زیرساخت‌های بخش کشاورزی خبر داد و اعلام کرد، اتاق اصناف کشاورزی نیز برای ایجاد پل ارتباطی بین واحدهای تولیدی و سرمایه‌گذاران اعلام آمادگی کرده است.

ارسال نظرات