
تازه ها

حمزه علی کوهساری اظهار کرد: مسیر توانمندسازی خانوادههای نیازمند الگوی نخست مراکز نیکوکاری در سراسر کشور باشد تا خانوادهها با درآمد پایدار و عزتمند زندگی کنند.
وی با تاکید بر اینکه برای توانمندسازی، نخست باید علم و دانش ارتقاء یابد اضافه کرد: نگذاریم دانشآموزی به خاطر مشکلات مالی ترک تحصیل کند؛ تحصیل و فراگیری علم مسیر زندگی افراد را تغییر میدهد و راهی برای موفقیت است.
مدیرکل هماهنگی موسسات و شبکههای مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) ابراز امیدواری کرد تا با برنامهریزی و هدفگذاری در مراکز نیکوکاری شاهد توانمندسازی و درآمد پایدار خانوادههای نیازمند باشیم.
وی در ادامه با اشاره به یک دهه از فعالیت مراکز نیکوکاری در کشور بیان کرد: هماینک هشت هزار مرکز نیکوکاری در سطح کشور به نیازمندان خدمات ارائه میدهند که ۱۷۷ مرکز در استان گیلان فعال است.
کوهساری با اشاره به توسعه فعالیت و خدمات رسانی مراکز نیکوکاری افزود: نگاه مراکز نیکوکاری ابتدا به توزیع بستههای معیشتی، حمایتی و رفع فقر مطلق در خانوادهها بود اما با هوشیاری و درایت دست اندرکاران این مراکز، تامین نیازهای اساسی خانوادهها اعم از مسکن، تامین جهیزیه، اشتغال، آموزش و هزینههای درمانی مورد توجه قرار گرفت.
وی با اشاره به فعالیت مراکز نیکوکاری هوشمند در محلات بیان کرد: این مراکز نبض خدمترسانی به نیازمندان و محرومان منطقه هستند؛ کمکهای مراکز بدون واسطه و در کوتاهترین زمان به دست نیازمندان میرسد.
ارسال نظرات