السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۸۳۱

افتتاح ۳۶۵ مدرسه و جذب بیش از ۵۵۰۰ معلم جدید تا مهرماه

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی از افتتاح بیش از ۳۶۵ مدرسه جدید در استان تا آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ و جذب بیش از پنج هزار و ۵۰۰ نیروی معلم در سال تحصیلی جدید خبر داد.
شنبه ۰۴ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۰

مصطفی اسدی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در حاشیه هشتمین جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی که با محوریت «عدالت آموزشی در استان» برگزار شد، از افتتاح بیش از 365 مدرسه جدید در استان تا آغاز سال تحصیلی 1405-1404 و جذب بیش از پنج هزار و 500 نیروی معلم در سال تحصیلی جدید خبر داد؛ اقدامی که به گفته وی، گام بلندی در مسیر تحقق عدالت آموزشی و کاهش شکاف نیروی انسانی در مدارس استان به‌شمار می‌رود.

وی افزود: در سال تحصیلی گذشته، با کمبود حدود 23 هزار معلم در سطح استان روبه‌رو بودیم. خوشبختانه امسال با جذب پنج هزار و 560 معلم جدید، این کمبود به کمتر از 18 هزار نفر کاهش یافته است؛ که خود گواهی بر تراز مثبت در حوزه تأمین نیروی انسانی است.

اسدی با اشاره به ترکیب نیروهای جذب‌ شده، خاطرنشان کرد: از میان این معلمان جدید، بیش از دو هزار و 475 نفر فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های فرهنگیان هستند که در سال 1400 از تحصیل فارغ شده‌اند. این موضوع بیانگر کاهش زمان انتظار برای ورود این نیروهای متخصص به بدنه آموزش و پرورش است و می‌تواند در کیفیت‌بخشی به آموزش نقش مهمی ایفا کند.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی همچنین از تسریع روند ساخت مدارس در خراسان رضوی خبرداد و ادامه داد: با برگزاری جلسات مشترک و هم‌اندیشی مستمر میان آموزش و پرورش و آستان قدس رضوی، بسیاری از چالش‌ها و اختلاف‌نظرهای پیشین برطرف شده است و همین موضوع موجب شتاب قابل‌توجهی در پروژه‌های ساخت مدرسه شده است.

وی افزود: تا پایان 6 ماهه اول سال 365 مدرسه جدید در استان به بهره‌برداری خواهد رسید؛ این رقم دقیقاً نیمی از هدف‌گذاری صورت‌گرفته در قالب پویش "با من" برای ساخت 725 مدرسه جدید است و امید می‌رود نیمه دیگر این پروژه نیز تا پایان سال جاری تکمیل شود.

اسدی همچنین  به موضوع نحوه اداره مدارس نسل جدید اشاره و تاکید کرد: مدارس نسل آفتاب می‌بایست با الگوی هیئت امنایی اداره شوند؛ امری که در چارچوب آیین‌نامه توسعه مشارکت‌های مردمی و با تأیید شورای آموزش و پرورش امکان‌پذیر است؛ این الگو زمینه‌ساز مشارکت مؤثرتر خانواده‌ها و خیرین در اداره مدارس خواهد بود.

مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی با اشاره به کیفیت‌بخشی به فرآیند یاددهی و یادگیری افزود: هسته مرکزی از بهترین اساتید دانشگاهی و همکاران با تجربه ما تشکیل شده تا در راستای طرح توانا به توانمندسازی همکاران ما بپردازد.

گفتنی است؛ رشد کمی و کیفی در زیرساخت‌های آموزشی استان خراسان رضوی در سال جاری، با بهره‌برداری گسترده از مدارس جدید و جذب چشمگیر معلمان، نویدبخش گامی مؤثر در مسیر رفع تبعیض آموزشی و بهبود کیفیت یاددهی و یادگیری در این استان است. همکاری‌های نهادی، نیز در این روند نقش تعیین‌کننده‌ای ایفا کرده‌اند؛ روندی که چنانچه ادامه یابد، می‌تواند الگوی موفقی برای سایر استان‌ها نیز باشد.

ارسال نظرات