سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
تازه ها
پارک علم و فناوری استان البرز در راستای نامگذاری شعار سال ۱۴۰۲ تحت عنوان رشد تولید و مهار تورم، برنامه های خود را بر این مبنا مدون کرده است که اولین اولویت بخشی به این موضوع ، ایجاد زیرساخت های مناسب پارک در سطح استان، به خصوص در نزدیکی شهرک های صنعتی است.
به گزارش بازارکار، بر اساس گزارش روابط عمومی پارک علم و فناوری البرز ، مهندس بختیاری معاون فناوری پارک علم و فناوری استان با بهره گیری از شعار سال جدید بر اساس منویات مقام معظم رهبری گفت:
پارک علم و فناوری استان البرز در راستای نامگذاری شعار سال ۱۴۰۲ تحت عنوان رشد تولید و مهار تورم، برنامه های خود را بر این مبنا مدون کرده است که اولین اولویت بخشی به این موضوع ، ایجاد زیرساخت های مناسب پارک در سطح استان، به خصوص در نزدیکی شهرک های صنعتی است.
وی افزود: این تصمیم گیری از آن جهت گرفته شده تا پارک بتواند از واحدهای نوپای تولیدی و همچنین واحدهای تحقیق و توسعه صنعتی و تولیدی حمایت کند. بختیاری خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما بر این است که تا پایان سال بتوانیم این برنامه را حداقل در دو یا سه شهرستان های استان اجرایی کنیم.
وی در خصوص بهبود فرآیند تولید، اذعان داشت: ما برای بهبود فرآیند تولید نیازمند تعامل میان دانشگاهیان، نخبگان و محققان با تولیدکنندگان و صنعتگران هستیم که در این راستا برنامه های متعددی از جمله رفع چالش ها و نیازهای فناورانه ، ارائه راهکارهای فنی به صنعتگران را در طول سال خواهیم داشت.
مهندس بختیاری در بخش دیگری توانمندسازی شرکت ها جهت تولید بیشتر و کیفیت بالاتر را عنوان کرد و گفت: برای جلوگیری از خروج ارز و همچنین جلوگیری از وارداتی که به سبب آنها امکان افزایش تورم و به پیوست آن افزایش نرخ ارز در کشور می شود ، تلاش می کنیم نیازهای فناورانه صنایع و شرکت های بزرگ تولیدی را از طریق دانشگاهیان و محققین رفع کنیم تا آنان بتوانند انتقال فناوری را از داخل انجام دهند تا موجب بومی سازی صنعت و کاهش نیاز به خارج شود. تقویت شبکه دانشگاهیان و صنعت دیگر موضوع مورد اشاره این مقام مسئول پارک علم و فناوری البرز بود که در این باره تصریح کرد:
برنامه های زیادی برای افزایش و رشد تولید پیش بینی شده که می توان به تجاری سازی طرح ها و ارائه تسهیلات مختلف کم بهره اشاره کرد. وی جذب سرمایه گذاران در داخل استان را ضروری برشمرد و تاکید کرد: ما در این راستا برنامه های ملی و بین المللی را در حوزه طرح های استارتاپی و اقتصاد دانش بنیان پیش بینی کرده ایم که می تواند سرمایهگذاران بزرگی را به خود اختصاص دهد.
وی در پایان بزرگترین دغدغه مندی را رفع چالش های پیش روی صنایع دانست و یادآور شد: برای رسیدن به رشد تولید اقتصادی بر مبنای دانش بنیان رفع چالش های صنایع بزرگ است تا بتوان با کمترین ارزبری که مانع افزایش نرخ ارز شود، انتقال فناوری در داخل کشور از طریق فناوران انجام داد.
ارسال نظرات