تازه ها
به گزارش بازار کار، محمدعلی اکبری در جمع خبرنگاران با اشاره به استقبال مردم از فرآوردههای نیشکر افزود: برای افزایش تولید امسال زیر کشت این محصول در صومعهسرا ۲ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: ۸۵ خانوار نیشکر کار در۱۲ روستای کشت نیشکر را در ۲۶ هکتار از زمینهای کشاورزی صومعهسرا آغاز کردند.
اکبری همچنین از اجرای طرح آزمایشی تلفیقی کشت توامان صنوبر و نیشکر برای نخستین بار در یک و نیم هکتار از زمینهای کشاورزی صومعهسرا خبرداد.
مدیر جهادکشاورزی صومعهسرا با اشاره به حمایت دولت از نیشکرکاران گفت: امسال برای تجهیز کارگاههای شکر پزی سنتی، ۱۵ نیشکر کار صومعه سرایی برای دریافت تسهیلات ۱۰۰ و ۱۵۰ میلیون تومانی از اعتبارات بنیاد برکت به بانکها معرفی شده اند.
محمدعلی اکبری افزود: نیشکرکاران صومعهسرایی پارسال ۲۵ تن شکر سیاه به ارزش ۵ میلیارد تومان تولید و به بازار مصرف عرضه کردند.
از نیشکر ۳ محصول دوشاب، شکر سیاه و سرشیره نیشکرکه بصورت کف و نرم است و به اصطلاح محلیها خامه نیشکر میگویند تولید میشود.
از تولید فرآوردههای نیشکر که خواص دارویی دارد برای درمان زردی و کم خونی استفاده میشود.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات