بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۵۸۷۲۶
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: اشتغالزایی برای ۱۳ هزار و ۶۶۲ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر پیش بینی و به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شده است.
چهارشنبه ۰۶ تير ۱۴۰۳ - ۱۶:۵۳

به گزارش بازارکار، سیاوش آقاجانی امروز، ۶ تیرماه در گفت وگو با خبرنگاران، تعهد اشتغال استان گیلان در سال جاری را ۲۹ هزار و ۹۷۶ شغل دانست و اظهار کرد: تعهد اشتغال استان در سال گذشته ۳۲ هزار نفر شغل بود و لذا شاهد ثبت ۳۲ هزار و ۲۷ نفر شغل در سامانه رصد اشتغال بودیم که نشان دهنده تحقق بیش از صد درصدی تعهد استان است.

وی ایجاد اشتغال برای فارغ التحصیلان دانشگاهی را جز اولویت های دولت سیزدهم و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی دانست و افزود: اشتغالزایی برای ۱۳ هزار و ۶۶۲ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاهی مقاطع کارشناسی ارشد و بالاتر پیش بینی و به دستگاه های اجرایی استان ابلاغ شده است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان از تخصیص اعتبار ۱۳۵۰ میلیارد ریالی در بخش مشاغل خانگی خبر داد و خاطرنشان کرد: سال گذشته ۱۰۱۰ میلیارد ریال اعتبار تخصیصی داشتیم که تاکنون به ۱۷۰۴ نفر به میزان ۹۰۲ میلیارد ریال پرداخت شده است.

آقاجانی با اشاره به افزایش سالانه اعتبارات بخش مشاغل خانگی با توجه به عملکرد استان، عنوان کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات مشاغل خانگی می توانند با مراجعه به سامانه مشاغل خانگی جهت دریافت مجوز کسب و کار اقدام کنند.

وی ادامه داد: با توجه به اساسنامه و ابلاغیه مشاغل خانگی، افراد دارای مجوز مشاغل خانگی که با توجه به رشته‌های معرفی شده در خانه خودشان مشغول به کار هستند، می توانند به صورت حضوری به دستگاه های اجرایی مربوطه همچون صنعت، معدن و تجارت، میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، فرهنگ و ارشاد اسلامی و جهاد کشاورزی مراجعه و درخواست تسهیلات کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان اولویت پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی را به افراد توانمند و پشتیبان های فعال استانی دانست و خاطرنشان کرد: متقاضیان جهت دریافت تسهیلات مشاغل خانگی فقط به دستگاه های اجرایی مربوطه مراجعه کنند.

وی با بیان اینکه کارمندان دولتی نمی توانند از اینگونه تسهیلات بهره مند شوند، تاکید کرد: اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان در راستای تشکل بخشی به فعالان حوزه مشاغل خانگی اقدام به ترغیب و تشویق آنان برای تشکیل تعاونی های تامین نیاز مشاغل خانگی کرده؛ این تعاونی ها می توانند در تامین ارزان قیمت مواد اولیه، بازاریابی، فروش، برگزاری نمایشگاه، آموزش، نظارت و پیگیری‌های صنفی و ثبت برند به فعالان این حوزه کمک شایانی کنند

ارسال نظرات