بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۰۰۶۸
مشاور استاندار آذربایجان شرقی در امور فناوری:
مشاور استاندار آذربایجان شرقی در امور فناوری گفت: جهاد دانشگاهی همواره یکی از پرچمداران حوزه فناوری و تحقیق و حل مسائل صنعتی کشور بوده است.
چهارشنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۹

جهاددانشگاهی همواره از پرچمداران حوزه فناوری و تحقیق کشور است

به گزارش بار کار، رضا حاتمی، مشاور استاندار آذربایجان شرقی در امور فناوری، روز چهارشنبه، 10 مردادماه،  در نشست هم‌اندیشی فعالان زیست‌بوم فناوری و نوآوری آذربایجان شرقی به میزبانی سازمان جهاددانشگاهی استان، گفت: جهاد دانشگاهی همواره یکی از پرچمداران حوزه فناوری و تحقیق و حل مسائل صنعتی کشور بوده است.

وی بیان کرد: انباشت دانش‌ حوزه‌های مختلف و ثروت معنوی در این سازمان‌ وجود دارد و اگر سرفصل تجاری‌سازی دانش در جهاد دانشگاهی به نتیجه برسد، گام مهمی در ثروت‌آفرینی کشور خواهد بود.

حاتمی، ادامه داد: زمانی اولویت کشور، مسائل پژوهشی و تحقیقاتی بود که با توجه به وسعت و گسترش فعالیت‌های جهاد دانشگاهی، این نهاد نسبت به سایر نهادها موفق‌تر عمل کرد و امروز اولویت اصلی کشور ما تجاری‌سازی فناوری و توسعه اکوسیستم نوآوری است که مرکز نوآوری قطعه‌سازی جهاد دانشگاهی که امروز افتتاح می‌شود، گام موثری در این راستاست.

مشاور استاندار آذربایجان شرقی در امور فنوری، اظهار کرد: وظیفه خود می‌دانیم حمایت مادی و معنوی از توسعه تجاری‌سازی فناوری انجام دهیم.

وی افزود: مجموعه جهاد دانشگاهی حمایت و بودجه دولتی چندانی ندارد، اما اگر بتوانیم ساز و کارهای تبدیل ثروت‌آفرینی این نهاد را اجرایی کنیم، می‌تواند به یکی از نهادهای ثروت‌آفرین کشور تبدیل شود.

اسماعیل فاتحی‌فر، رئیس دانشگاه صنعتی سهند نیز در این جلسه اظهار کرد: این‌ دانشگاه نخستین ‌دانشگاه صنعتی مولود انقلاب بوده است و ۶۰ درصد هیئت علمی دانشگاه سهند از فارغ‌التحصیلان خود دانشگاه هستند.

وی با اشاره به فعالیت مرکز رشد دانشگاه صنعتی سهند، گفت: مرکز رشد دانشگاه در سال گذشته مرکز رشد برتر دانشگاه‌های کشور انتخاب شده است و علاقه مند همکاری با مجموعه جهاد دانشگاهی در بحث تجاری‌سازی نوآوری و فناوری هستیم.

اصغر عابدزاده، رئیس دانشگاه علمی - کاربردی آذربایجان شرقی نیز با اشاره به فعالیت ۱۷ مرکز علمی - کاربردی در استان، گفت: رسالت اصلی دانشگاه علمی - کاربردی، مهارت‌آموزی و اشتغالزایی است و اغلب مراکز آن در جوار صنعت قرار دارند.

وی افزود: دانشگاه‌های نسل سوم به بعد، سوال‌محور و پاسخ‌محور هستند و دانشگاه باید آسیب‌ها و مشکلات را در جامعه بداند و برای حل آن‌ها تلاش کند.

وی‌ ادامه داد: دانشگاه‌ها محل رجوع و امید مردم بوده و باید همیشه پایدار بمانند که در این راستا طرح آباد «آموزش برای اشتغال دانش‌آموختگان» در دانشگاه جامع علمی‌ - کاربردی با امضای وزارت عتف به کل کشورها ابلاغ شده است.

عابدزاده بیان کرد: امروزه در بحث مهارت نرم و سخت بین جوانان با مشکل مواجهیم و یکی از عوامل مهم بیکاری به‌خاطر نبود مهارت است و ۴۰ درصد بیکاری‌ها نیز به این‌ موضوع مربوط است.

وی تاکید کرد: برای موفقیت در تمام عرصه‌های کشور باید به فکر مهارت جوانان باشیم.

مسلم اورنگی، رئیس مرکز آموزش علمی - کاربردی خانه کارگر تبریز نیز با اشاره به اهمیت بحث تجاری‌سازی فناوری، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی یک نهاد انقلابی، بعد از پیروزی انقلاب در راستای اسلامی کردن دانشگاه‌ها پرچم دار بوده و همواره به شکل جهادی در عرصه‌ها حضور یافته است.

در پایان جلسه، نخستین مرکز نوآوری قطعه‌سازی و ماشین‌آلات پیشرفته با رویکرد انرژی استان در مجموعه جهاد دانشگاهی افتتاح شد.

ارسال نظرات