بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۵۱۹۴
نماینده ولی‌ فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه از دستگاه‌های اجرایی خواست از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی برای حل مشکلات و چالش‌های پیش روی خود استفاده کنند.
يکشنبه ۰۲ دی ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶

به گزارش بازارکار از روابط عمومی سازمان جهاددانشگاهی استان کرمانشاه، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حبیب‌الله غفوری امروز (اول دی ماه) در جریان بازدید از سازمان جهاددانشگاهی کرمانشاه در جمع جهادگران استان، با بیان اینکه جهاددانشگاهی نبض پیشرفت کشور را در دست دارد، گفت: مسیری که جهاددانشگاهی در عرصه‌های مختلف در پیش گرفته، مسیری صحیح است که اگر با جدیت دنبال شود، زمینه‌ساز حل مشکلات و چالش‌های استان و حتی کشور خواهد شد.
وی اضافه کرد: همه دستگاه‌ها باید از ظرفیت‌های جهاددانشگاهی برای حل مشکلات و چالش‌های پیش روی خود استفاده کنند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با بیان این که کلید حل مشکلات و معضلات استان کرمانشاه همان عرصه‌هایی است که جهاد دانشگاهی در آنها ورود کرده است، اظهار کرد: برای حل معضلات و آسیب‌های فرهنگی باید ریشه‌های این معضلات و آسیب های اجتماعی را پیدا کنیم.
غفوری در ادامه ریشه بیکاری در استان را عوامل فرهنگی عنوان کرد و گفت: اگر هدف گذاری نهادهای مسئول برای تحصیل جوانان بر اساس توانمندی و استعداد و نیازهای استان باشد، نتیجه آن به کسب تخصص، مهارت و شغل پایدار منجر خواهد شد.
وی تاکید کرد: تجربه نشان داده اگر جوانان در مسیر درستی هدایت شوند، هرگز آنها را در حلقه‌های آسیب‌زای جامعه نمی‌بینیم، کما اینکه اگر استعدادهای جوانان شناسایی و در مسیر شکوفایی قرار گیرد، هر کدام از آنها به یک عنصر پیشتاز در جامعه تبدیل خواهند شد که می‌توانند در بخش‌های تخصصی  ورود تاثیرگذار داشته باشند.
غفوری با تاکید بر این که استان کرمانشاه ظرفیت‌های خدادادی فراوانی دارد که می‌تواند زمینه‌ساز رشد و توسعه استان شود، بیان کرد: برای بهره ‌مندی از این ظرفیت‌ها در وهله اول باید روی استفاده از ظرفیت نیروی انسانی متمرکز شویم.
وی ادامه داد: تلاش برای به فعلیت درآوردن ظرفیت‌های انسانی ضمن اینکه می‌تواند زمینه ساز پیشرفت استان شود، از مهاجرت جوانان کرمانشاهی به سایر استان ها هم جلوگیری خواهد کرد.
غفوری در ادامه از گردشگری به عنوان یکی از ظرفیت های مهم استان کرمانشاه یاد کرد و افزود: این استان دومین استان کشور از نظر میراث فرهنگی و گردشگری به شمار می رود که در زمینه گردشگری جای کار زیادی دارد.
وی ادامه داد: اگر می‌بینیم کشوری مثل ترکیه توانسته در زمینه جذب گردشگر موفق عمل کند، به خاطر این است که با راه اندازی دبیرستان‌های گردشگری توانسته است زمینه را برای جذب گردشگران فراهم کند.
 وی افزود: مانور دادن روی مدارس گردشگری سبب شده حجم بالای گردشگران به سمت این کشور بروند که درآمدزایی بالایی برای این کشور به همراه آورده است، لذا باید از تجربه‌های مشابه الگوبرداری کنیم.
امام جمعه کرمانشاه ابتدا از سوله‌های کارگاهی، شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش‌بنیان مستقر در مجتمع نوآوری پارک علم و فناوری(چشمه سفید) بازدید کرد.
غفوری در این بازدید ضمن آشنایی با دستاوردهای شرکت‌ها و واحدهای فناور و دانش بنیان استان پای صحبت‌های مدیران این شرکت‌ها نشست و قول پیگیری حل مشکلات و چالش‌ها را به این شرکت‌ها داد.
اولین شرکتی که میزبان امام جمعه کرمانشاه شد شرکت «مهر فناوران تابش» بود که در زمینه ساخت ادوات مورد نیاز مشاغل خانگی از جمله دستگاه نخ ریسی، حلاجی، نساجی و... فعالیت دارد.
نمونه دستگاه‌هایی که توسط این شرکت ساخته می‌شود در کنار اینکه ابزار کار روستاییان و حاشیه نشینان کرمانشاه شده، در خانه‌ زنان افغانستانی هم پیدا می‌شود.
واحد بعدی تحت حمایت پارک علم و فناوری کرمانشاه که مورد بازدید امام جمعه کرمانشاه قرار گرفت یک شرکت فعال در زمینه تولید ماشین آلات و تجهیزات صنعتی بود که دستگاه تراش فلز و چوب تولید می کند و محصولات این شرکت در بسیاری از کارخانجات صنعتی قابل استفاده است.
بازدید از یک شرکت فعال در زمینه تولید دستگاه‌های کارنده نخود و هِد برداشت نخود، شرکت تولید شارژر و تستر باتری، شرکت فعال حوزه ICT و ... از دیگر واحدهای مستقر در مرکز نوآوری پارک علم و فناوری کرمانشاه بود که نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه از آنها بازدید کرد.
حجت‌الاسلام و المسلمین حبیب الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه در این بازدید پس از اطلاع از دستاوردهای این شرکت‌ها و شنیدن موفقیت‌های آنها، بر لزوم حمایت‌ هرچه بیشتر از این شرکت‌ها تاکید کرد.
وی تلاش‌های جهاد دانشگاهی و پارک علم و فناوری کرمانشاه را در حوزه حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان قابل تحسین عنوان کرد و افزود: انتظار می‌رود دستگاه‌ها و مسئولین از مجموعه‌های دانش‌بنیان حمایت کنند و از این طریق زمینه‌ ایجاد اشتغال را در استان فراهم کنند.
غفوری افزود: حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان در عین حال که منشا حل مشکل اشتغال خواهد شد، زمینه‌ توسعه بیشتر استان را فراهم خواهد کرد.
مرکز درمان ناباروری سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه مقصد بعدی امام جمعه کرمانشاه بود که او در این بازدید در جریان اقدامات درمانی این مرکز برای زوجین نابارور قرار گرفت.
دکتر نازنین کریمی مدیر مرکز درمان ناباروری سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه در این بازدید با بیان اینکه در این مرکز وضعیت باروری زوجین نابارور مورد ارزیابی قرار می‌گیرد، گفت: بسته به وضعیت زوجین برای آنها اقدامات درمان ناباروری انجام می گیرد.
وی با بیان اینکه در بیشتر مراکز درمان ناباروری زوجین با سنین بالا پذیرش نمی شوند، گفت: در مرکز درمان ناباروری کرمانشاه حتی زنان با سن ۴۸ سال را هم پذیرش کرده‌ایم و در تلاشیم شرایطی را مهیا کنیم تا زوجین نابارور در هر سنی طعم شیرین بچه‌دار شدن را بچشند.
کریمی نرخ موفقیت درمان در مرکز ناباروری سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه را بین ۳۵ تا ۴۰ درصد اعلام کرد و افزود: مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی کرمانشاه جزو موفق‌ترین مراکز غرب کشور است.
مسلم حدیدی رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه نیز در حاشیه این بازدید در جمع خبرنگاران، با بیان اینکه در مرکز درمان ناباروری جهاد دانشگاهی کرمانشاه بیش از ۲۳ خدمت به زوج های نابارور ارائه می‌شود، گفت: این مرکز که از سال ۱۳۹۵ فعالیت خود را در استان شروع کرده تاکنون ۱۳۰۰ خانواده را صاحب فرزند کرده است.
حدیدی در ادامه با اشاره به دیگر اقدامات سازمان جهاد دانشگاهی کرمانشاه، تصریح کرد: در مجموعه جهاد دانشگاهی ۳۰ ساختار را از آموزش گرفته تا تجاری سازی دنبال می‌کنیم  و در پی حل مشکلات و چالش‌های پیش روی استان به شکل ماموریت محور هستیم.
وی گفت: هم اکنون ۳۳۰ واحد فناور و حدود ۱۰۰ شرکت دانش‌بنیان تحت حمایت مجموعه جهاد دانشگاهی استان هستند.
حدیدی افزود: در حال حاضر بیش از ۲۰ محصول در شرکت‌های دانش بنیان و واحدهای فناور جهاد دانشگاهی کرمانشاه تولید می‌شود که تولید آنها در انحصار استان است و اگر تولید نشود ناچار به واردات این محصولات از خارج از کشور هستیم.

ارسال نظرات