تازه ها
موسی فیروزی، مدیر مرکز جامع رشد و نوآوری دانشگاه صنعتی سهند در گفتوگو با خبرنگار بازار کار، از برگزاری نمایشگاه انرژی، صنایع معدنی و ساختمانی در قالب «رینوتکس ۲۰۲۴» در دانشگاه صنعتی سهند از ۱۵ الی ۱۷ بهمن ماه خبر داد و گفت: آخرین بخش از رویداد و نمایشگاه رینوتکس ۲۰۲۴؛ با مجریگری دانشگاه صنعتی تبریز(سهند) و دانشگاه بناب در سه حوزهی تخصصی انرژی، صنایع معدنی و ساختمانی به مدت سه روز برگزار میشود.
وی برنامههای جانبی این نمایشگاه را اجرای میزگردهای تخصصی در این سه حوزه عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه بیشتر بر محور عقد قرارداد و تفاهم نامه با دستگاههای اجرایی و شرکتهای خصوصی متمرکز شده است.
دبیر اجرایی نمایشگاه انرژی، صنایع معدنی و ساختمانی دوازدهمین رینوتکس خاطرنشان کرد: حضور شرکتهای فناور، نوپا و شرکتهای دانش بنیان در این نمایشگاه پررنگ است که با هدف شناساندن ظرفیتهای این سه حوزه در استان و کشور، ایجاد تعامل بین صنایع، ارتباط بین بخشهای دولتی و خصوصی و هدایت شرکتهای نوپا به سمت شرکتهای دانش بنیان برگزار میشود.
فیروزی افزود: دانشگاه صنعتی سهند گامهای موثری برای ارتباط صنعت و دانشگاه برداشته که در این نمایشگاه نمود عینی و بالقوه پیدا کرده است.
وی با بیان اینکه با برگزاری این نمایشگاه گامهای خوبی در زمینه رفع ناترازی انرژی برداشته میشود، اظهار کرد: در راستای این نمایشگاه شرکتها شناسایی شده و موتور محرکی برای تقویت ظرفیتهای آنها ایجاد میشود.
وی گفت: بازدید از این نمایشگاه از ساعت ۱۰ الی ۱۸ عصر در محل دانشگاه صنعتی سهند ساختمان شهدای خدمت برای عموم آزاد است.
عبدالرضا عبدالحسینی خلیق، دبیر علمی این رویداد نیز در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد رینوتکس در چهار حوزه شامل رشتههای مختلفی مانند فولاد، متال و انرژی است.
وی با اشاره به وجود ۲۰ منطقه فولادی در سطح استان آذربایجان شرقی به تبیین چالشهای موجود در این حوزه پرداخت و افزود: کمبود سرمایه برای واردات فناوری و تکمیل چرخه فناوری و نبود نیروی انسانی خبره و کافی از جمله مسائلی هستند که صنعت استان با آن روبروست اما تجارب خوب و موفقی در این زمینه از محل تحقیق و توسعه محور و اکوسیستمهای فناوری برخی صنایع بزرگ استان وجود دارد.
دبیر علمی رویداد خاطرنشان کرد: هدف اصلی رینوتکس تکمیل پازل فناوری و نوآوری بوده و اگر برگزاری این رویداد بتواند حتی یک قدم هم ما را در این زمینه به جلو پیش ببرد و به تکمیل اکوسیستم فولاد کمک کند رینوتکس به رسالت خود عمل کرده است.
وی افزود: فعالیت های فناورانه و نوآورانه در دهه ۸۰ و با عناوینی دیگر در بخشها و واحدهای مختلف استانمان آغاز شده بود که در دهه ۹۰ تحت عنوان رینوتکس ادامه یافت و هدف اصلی آن ایجاد ارتباط بین صنعت و فناوری بوده و امسال مقرر شده است تا از ظرفیت خوشههای مختلف صنعت و فناوری نیز استفاده شود که دانشگاه صنعتی سهند و بناب نیز در کنار هم در رویداد انرژی، صنایع معدنی و ساختمانی شرکت میکنند و نگاه تخصصی به اکوسیستم فناوری و نوآوری فولاد، اتفاق مبارکی است.
ارسال نظرات