السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۱۶۱
استاندار آذربایجان شرقی:

سهم شرکت‌های دانش بنیان آذربایجان شرقی از تسهیلات صندوق نوآوری پایین است

استاندار آذربایجان شرقی با اظهار تاسف از سهم پایین شرکت‌های دانش بنیان استان از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برخلاف ظرفیت های بالای آنها، گفت: امید است با تعامل، همکاری و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت های دانش بنیان بتوانند سهم خود از تسهیلات این صندوق را افزایش دهند.
پنجشنبه ۲۵ بهمن ۱۴۰۳ - ۲۰:۱۶

سهم شرکت‌های دانش بنیان آذربایجان شرقی از تسهیلات صندوق نوآوری پایین است

به گزارش بازار کار، بهرام سرمست، استار آذربایجان شرقی، روز چهارشنبه 24 بهمن ماه، در نشست گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان با حضور رئیس صندوق شکوفایی و نوآوری،  با اظهار تاسف از سهم پایین شرکت‌های دانش بنیان استان از تسهیلات صندوق نوآوری و شکوفایی برخلاف ظرفیت های بالای آنها، گفت: امید است با تعامل، همکاری و پشتیبانی صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت های دانش بنیان بتوانند سهم خود از تسهیلات این صندوق را افزایش دهند.

وی افزود: جای تعجب است آذربایجان شرقی که از نظر ظرفیت های صنعتی و دانشگاهی و سرمایه انسانی قابل مقایسه با استان های دیگر نیست، کارخانه نوآوری نداشته باشد.امیدوارم با صندوق به تفاهمی برسیم و کارخانه نوآوری را بر اساس یکی از مدل های استقرار در استان ایجاد کنیم.

 سرمست با اشاره به اقدام صندوق شکوفایی و نوآوری در صدور مجوز خطر پذیری برای شرکت هواپیمایی آتا و برنامه ریزی برای اعطای آن به تراکتورسازی و شیرین عسل ادامه داد: امیدوارم این کار برای شرکت‌های بزرگ دانش بنیان دیگر هم انجام شود و بخش خصوصی و صاحبان صنایع بزرگ ما حتماً در این زمینه  پیشقدم خواهند شد.

استاندار آذربایجان شرقی با اشاره به بازدید امروز رییس صندوق شکوفایی و نوآوری از شرکت موتوژن تبریز گفت: ما انتظار داریم که در جهت تسریع در پروژه تولید موتورهای «بی ال دی سی» به منظور کمک به رفع ناترازی‌های انرژی از صندوق کمک بگیریم و از حمایت‌های اعتباری آن برخوردار شویم.

وی با بیان اینکه شرکت های دانش بنیان برای تجهیز و توسعه کارگاه‌ها و دفاتر کاری خود به حمایت صندوق نیاز دارند و درخواست اعتبار می‌کنند، تشریح کرد:  در این راستا مکاتبه‌ای با صندوق انجام دادیم که برای ۳۰ شرکت ما از محل منابع اعتباری آن حداقل ۸۰ میلیارد تومان کمک اختصاص یابد.

وی بر لزوم توسعه ارتباطات و تعاملات با صندوق شکوفایی و نوآوری به ویژه در زمینه  ارائه تسهیلات مالی و اعتباری به پروژه‌های نوآورانه و فناورانه شرکت های دانش بنیان استان در بستر مرکز شتاب تبریز تاکید کرد.

استاندار آذربایجان شرقی از همکاری ویژه صندوق در برگزاری همایش‌ها و نمایشگاه‌های تخصصی بین المللی در حوزه نوآوری و صادراتی استان،
حمایت از نمونه سازی پایلوت و صنعتی سازی طرح‌ها و کمک و حمایت ویژه در راه اندازی صندوق‌های «سی وی سی» و «وی سی» در استان به عنوان برخی از مطالبات آذربایجان شرقی از صندوق شکوفایی و نوآوری یاد کرد.

وی تشریح کرد: حمایت صندوق از پروژه‌های چالشی استان از جمله دستترهای حوزه ذخیره‌سازی انرژی در مقیاس بالا جهت ذخیره سازی انرژی و ایجاد آزمایشگاه کنترل پانل های هورشیدیر وارداتی و تولیدی در کشور نیز مورد نیاز است.

سرمست تاکید کرد: در ارتباط با هوش مصنوعی و کارخانه نوآوری تخصصی حوزه انرژی، اعطای حداقل ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار به منظور راه اندازی و نوسازی کارخانه تخصصی در این زمینه مورد نیاز استان می باشد.

استاندار آذربایجان شرقی افزود: پرداخت تسهیلات به ۲۵۵ شرکت فناور غیر دانش بنیان که در مرکز رشد و پارک علم و فناوری استان در صف انتظار  هستند، مورد تقاضاست.

وی ادامه داد: از ظرفیت استان در راه اندازی صندوق پژوهش و نوآوری ارس می‌توان برای گسترش آن به سایر مناطق آزاد به خوبی استفاده کرد و مدیریت استان از این موضوع هم استقبال می‌کند و هم حمایت خواهد کرد

سرمست تاکید کرد: این‌ها مواردی بود که انتظار داریم از منابع و اعتبارات صندوق شکوفایی و نوآوری در جهت حمایت از مراکز رشد، پارک‌های فناوری و صندوق‌های پژوهش و نوآوری در سطح استان بهره‌مند بشویم.

ارسال نظرات