حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۷۵۰۲
وزیر جهاد کشاورزی، تاکید کرد: کمبودی از نظر هیچ کالایی در کشور نداریم و عرضه نکردن به دلیل تورم انتظاری است، زیرا تصمیمات برخی از دست اندرکاران این حوزه با حدس و پیش بینی باعث عدم عرضه و انجام احتکار می‌شود که به صورت جدی با این موارد برخورد می‌شود.
شنبه ۰۴ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۳

هیچ کالایی در کشور دچار کمبود نیست

به گزارش خبرنگار بازار کار، غلامرضا نوری‌قزلجه، وزیر جهاد کشاورزی، روز شنبه چهارم اسفندماه، در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در محل اتاق بازرگانی تبریز، گفت: مخالف هرگونه رانت و انحصار هستیم و بنای دولت بر انجام کار سالم است و مقابل انحصار و زیاده خواهی‌ها می‌ایستیم.

وی با تاکید بر این‌که باید رویه‌ها اصلاح شوند افزود: در خصوص تعرفه شکر، دوگانه برخورد می‌شد و هفته گذشته تعرفه یک درصدی برای این محصول مصوب شد تا از تب و تاب افزایش نرخ آن جلوگیری کنیم.

نوری با اشاره به موضوع خرید به موقع کالا‌های وارداتی گفت: برنامه ریزی برخی از مراحل این کار برعهده جهاد کشاورزی است ولی بخشی از فرایند در دست ما نیست و نیازمند بودجه ارزی است.

وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: بسیاری از خرید‌ها باید در اوایل بهار و تابستان انجام شود ولی در آن زمان درآمد‌های کشور وصول نشده است تا پرداختها انجام شود، زیرا باید نفت فروخته شود و ارز برگردد تا به عنوان ارز ترجیحی برای کالا‌ها صرف شود.

وی تاکید کرد: کمبودی از نظر هیچ کالایی در کشور نداریم و عرضه نکردن به دلیل تورم انتظاری است، زیرا تصمیمات برخی از دست اندرکاران این حوزه با حدس و پیش بینی باعث عدم عرضه و انجام احتکار می‌شود که به صورت جدی با این موارد برخورد می‌شود.

نوری خاطرنشان کرد: رویه غلطی در کشور وجود دارد و در ایام خاص سال دولت تحت فشار قرار می‌گیرد که به علت کمبود اقدام به واردات برخی کالا‌ها کند و بر این اساس پنج میلیارد دلار بدهی به دولت تحمیل شده است. برخی از سودجویی‌ها از بی انصافی هم فراتر رفته است و با سفره مردم بازی می‌شود بنابراین مجبور هستیم وارد موضوع شویم و با این نوع رفتار‌ها برخورد کنیم.

وی با اشاره به چالش اتحادیه‌های مرغ و تخم مرغ در دریافت مجوز صادرات از اتحادیه مرکزی گفت: دوست داریم کار‌ها را به دست تشکل‌ها بدهیم ولی بنا به تجربه گذشته که تشکل مربوطه اقدام به انحصار کرده بود، برنامه ریزی‌ها و جلسات بررسی انجام شده است تا اتحادیه به هر استان بنا به واحد‌های مرغداری سهم بدهد.

وزیر جهاد کشاورزی افزود: نمی‌توانیم به یک باره به دلیل بحث انحصارگری از طریق این اتحادیه کار‌ها را تعطیل کنیم و مشکل بزرگتری ایجاد شود، زیرا بازاری که در این حوزه ایجاد شده است باید با طی روندی، اصلاح شود.

وی از امضای قرارداد‌هایی برای روند واردات گندم و فراوری و صادرات مجدد آرد و خوراک دام خبر داد و گفت: تا زمانی که ارز ترجیحی داریم، سخت است که تولیدکنندگان، مواد اولیه را با ارز ترجیحی وارد، تبدیل به کالا کرده و صادر کنند.

ارسال نظرات