السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۱۳۱۲
استاندار آذربایجان‌شرقی:

تولیدکنندگان حتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه هم پای کار بودند

استاندار آذربایجان‌شرقی با بیان اینکه تولیدکنندگان استان در سخت‌ترین شرایط نیز تولید را متوقف نکردند، گفت: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر، بسیاری از واحدهای صنعتی، بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای به فعالیت خود ادامه دادند.
چهارشنبه ۱۱ تير ۱۴۰۴ - ۰۸:۰۲

تولیدکنندگان حتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه هم پای کار بودند

به گزارش بازار کار، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان‌شرقی روز سه شنبه ۱۰ تیرماه در جلسه کارگروه «تسهیل و رفع موانع تولید استان» که همزمان با روز ملی صنعت و در چارچوب برنامه «سه‌شنبه‌های اقتصادی» برگزار شد، با تبریک این روز به فعالان اقتصادی و صنعتگران استان، گزارشی جامع از وضعیت تولید، اقدامات حمایتی دولت و نقش‌آفرینی بخش خصوصی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه رژیم صهیونیستی ارائه کرد.

وی با اشاره به جایگاه ویژه آذربایجان‌شرقی در اقتصاد ملی افزود: استان آذربایجان‌شرقی یکی از قطب‌های صنعتی کشور محسوب می‌شود و به‌ویژه در صنعت شیرینی و شکلات، با سهم ۵۵ درصدی از کل تولید کشور، نقشی کلیدی دارد؛ همچنین بیش از ۹۴ درصد سهم اقتصاد استان متعلق به بخش خصوصی است که نشان‌دهنده پویایی و توانمندی این بخش در استان ماست.

سرمست با بیان اینکه تولیدکنندگان استان در سخت‌ترین شرایط نیز تولید را متوقف نکردند، گفت: در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه اخیر، بسیاری از واحدهای صنعتی استان، بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای به فعالیت خود ادامه دادند؛ حتی برخی از کارخانه‌ها خط تولید خود را به تولید نان تغییر داده و آن را در اختیار مردم قرار دادند که این اقدام، نشان‌دهنده روحیه ایثار و مسئولیت‌پذیری تولیدکنندگان ماست.

استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: در همان روزهای ابتدایی بحران، بیش از ۱۰ هزار تُن کالا از گمرکات استان ترخیص شد و با توزیع چند میلیون لیتر سوخت در جایگاه‌های استان، صف‌های ناشی از اضطراب فروکش کرد. خوشبختانه با همراهی مردم و تدبیر دستگاه‌های اجرایی، استان کمترین تبعات ممکن را تجربه کرد و آرامش به سرعت به جامعه بازگشت.

وی با اشاره به استمرار برنامه «سه‌شنبه‌های اقتصادی» و تأکید بر پشتیبانی عملیاتی از واحدهای تولیدی، گفت: در جلسه امروز ۱۱ پرونده مربوط به صدور مجوزهای زیست محیطی، برق، انشعابات و تسهیلات بانکی مورد بررسی و پیگیری قرار گرفت؛ همچنین از سه واحد بزرگ تولیدی در حوزه صنایع غذایی، قوطی‌سازی و شیرینی و شکلات بازدید شد که این واحدها در سطح کشور دارای برندهای معتبر و شناخته‌شده‌ای هستند.

سرمست با اشاره به عملکرد استان در بحران اخیر اظهار کرد: آذربایجان شرقی در این دوره نشان داد که در کنار توان صنعتی، از یک سرمایه اجتماعی بزرگ نیز  برخوردار است؛ ما امروز شاهد یک تجربه موفق از همدلی، وفاق و آمادگی مدیریتی بودیم؛ این سرمایه باید حفظ شود و دستگاه‌های اجرایی باید در آمادگی کامل باقی بمانند.

وی در ادامه با اشاره به ضرورت احیای کارخانه ماشین‌سازی تبریز گفت: ماشین‌سازی تبریز صرفاً یک کارخانه نیست، بلکه کارخانه‌ساز بوده و بخش بزرگی از هویت صنعتی استان در آن نهفته است.

استاندار آذربایجان‌شرقی ادامه داد: ما مخالف فروش یا واگذاری این مجموعه هستیم و بر این باوریم که باید یک دوره مشخص برای بازسازی و رسیدن آن به ظرفیت تاریخی تولید خود تعریف شود؛ همچنین دارایی‌های غیرمولد این شرکت باید به مسیر مولدسازی، تجهیز و توسعه مجدد آن وارد شود.

وی تأکید کرد: آذربایجان شرقی نخستین استانی است که نسبت به برآورد دقیق خسارات وارده به واحدهای صنعتی در جریان جنگ تحمیلی اخیر اقدام کرده است. 

استاندار آذربایجان شرقی بیان کرد: امروز پیام ما به صنعتگران، مردم و کشور این است که حتی در بحرانی‌ترین شرایط نیز در کنار تولید، توسعه و تاب‌آوری ایستاده‌ایم و اجازه نخواهیم داد چرخه تولید در این استان متوقف شود.

وی با بیان اینکه در حوزه انرژی‌های خورشیدی، اقدامات خوبی در آذربایجان شرقی انجام شده است، تشریح کرد: ۴۵۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی برای بخش‌های دولتی، دانشگاه‌های استان و شهرک‌های صنعتی درخواست کرده‌ایم.

سرمست یادآوری کرد: از ظرفیت تفویض اختیاری که دولت به استان داده است، برای کاهش بروکراسی اداری استفاده می‌کنیم و اطمینان داریم که با همکاری بخش خصوصی می توانیم این فرایندها را کوتاه کنیم.

ارسال نظرات