میلاد بانوی روشنی و مهر، حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) بر تمامی شیعیان مبارکباد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۷۵۴۵۲

کارآفرینی در گیلان فراتر از کارگری و کارفرمایی است

کارآفرینی در گیلان فراتر از کارگری و کارفرمایی است
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان گفت: کارآفرینی بهترین حالت اشتغال و فراتر از کارگری و کارفرمایی است.
سه‌شنبه ۰۲ دی ۱۴۰۴ - ۱۶:۴۳

به گزارش بازارکار،علی لقمانی امروز در همایش تجلیل از فعالان اکوسیستم کارآفرینی استان گیلان که در تالار مرکزی رشت برگزار شد، بر بهبود وضعیت اشتغال جوانان به ویژه فارغ التحصیلان تاکید و اظهار کرد: مسکن، ازدواج و اشتغال را سه نیاز مهم و ضروری است، اگر مشکل اشتغال را حل کنیم، مشکل مسکن و ازدواج نیز حل می شود.

وی دوره تحصیل و دوره اشتغال را مهمترین بخش زندگی هر فرد دانست و تصریح کرد: دوره اشتغال بسیار مهم است، زیرا روابط اجتماعی و عزت نفس و آینده خودمان را تعریف می کنیم. در واقع دوره اشتغال سایر دوره های زندگی را تحت تاثیر قرار می دهد و لذا مهم است که چه شغلی را انتخاب می کنیم.

لقمانی با اشاره به اهمیت علاقمندی به شغل و ارتباط آن با رشته تحصیلی، ادامه داد: گاهی افراد شاغل تخصص لازم را در شغل مربوطه ندارند و لذا به حداقل های شغلی قانع می شوند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان کارآفرینی را بهترین حالت اشتغال و آن را فراتر از کارگری و کارفرمایی دانست و تأکید کرد: کارآفرینی، اشتغال مبتنی بر ایده و خلاقیت و سرمایه گذاری است؛ لذا جوانان باید از دانش و نبوغ و خلاقیت خودشان برای جذب سرمایه گذاران استفاده کنند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی گیلان، ریسک پذیری را از ویژگی های مهم یک کارآفرین موفق دانست و اضافه کرد: کارآفرین با ایجاد بهره وری، منابع اقتصادی کم را زیاد می کند. امروز دنیا به سرعت در حال تغییر است و کسی به موفقیت دست پیدا می کند که خودش را با این تغییرات سریع تطبیق دهد. در این راستا باید به سمت توسعه کارآفرینی و استفاده از ایده های نو و ارتقای نظام آموزشی برای تولید انسان های خلاق، محقق و موفق برویم.

وی یکی از سیاست های اصلی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی را راه اندازی باشگاه های کارآفرینی دانش آموزی اعلام کرد و گفت: باید کسب‌وکار را از دوره ابتدایی به دانش آموزان یاد دهیم.

لقمانی همچنین از راه اندازی سامانه کارورزی با هدف پیوند فارغ التحصیلان با کارخانه‌ها خبر داد و افزود: کارورزان براساس علاقه و تخصص خود یک دوره سه‌ماهه را می گذارنند. دولت علاوه بر ارائه مشوق به کارفرمایان، حق الزحمه برای کارورزان را در نظر گرفته است.

ارسال نظرات