
مدیرکل دفتر ترویج، آموزش و تحقیقات تعاونیهای وزارت تعاون امروز ما در حوزه اکوسیستم نوآوری کشور مسیری را طی میکنیم که کسی منتظر وام و شغل نیست، دور هم جمع میشوند و کار میکنند، محصول اولیه را تولید و به بازار عرضه میکنند. در صورتی که مشتری برای محصول اولیه وجود داشته باشد و بتوانند بازار را در اختیار بگیرند، در گام بعدی به دنبال سرمایه گذاری میروند.
به گزارش بازار کار، دکتر جوزی، مدیرکل دفتر ترویج، آموزش و تحقیقات تعاونیهای وزارت تعاون امروز دوشنبه، 7 آذرماه در رویداد علمی تعاون و کارآفرینی، با موضوع آشنایی مدیران تعاونی ها، دانشجویان و فارالتحصیلان دانشگاهی با موضوع کارآفرینی و تعاون که در شهرستان بیجار برگزار شد، با بیان اینکه لازمه عبور از وضعیت فعلی استفاده از دیدگاه نخبگان منتقد به وضع موجود و اما امیدوار است، گفت: اساساً رشد ما در انتقاد پذیری است.
وی افزود: عصر امروز، عصر پیشرفت است لذا باید از شیوههای سنتی با لحاظ استفاده از تجربیات نسل قبل کناره گیری کرد.
مدیرکل دفتر ترویج، آموزش و تحقیقات تعاونی های وزارت تعاون به دیدگاه شهید بهشتی در خصوص اقتصاد پرداخت و تصریح کرد: شهید بهشتی اقتصادی را مطلوب میداند که ارزشهای دینی را حفظ کند و یک نظام اخلاقی سالم به همراه داشته باشد و فاصله طبقاتی را اندک کند.
وی با اشاره به اینکه قانون اساسی اقتصاد را به سه دسته اقتصاد دولتی، خصوصی و تعاونی تقسیم می کند، افزود: امروز اقتصاد تعاونی در دنیا حرف اول را میزند، برای مثال جمعآوری شیر و لبنیات در هند از طریق تعاونی انجام میشود یا اینکه کل برق روستایی آمریکا توسط شرکت تعاونی تأمین میشود و حتی باشگاه بارسلونا در اسپانیا سهام آن در اختیار تعاونی است؛ اکوسیتم تعاونی در کشور اسپانیا تبدیل به یک تعاونی فوق العاده پویا شده است.
جوزی با بیان اینکه فرهنگ یاریگری از گذشته دبین ایرانیان وجود داشته، بیان کرد: هدف شرکتهای تعاونی با شرکتهای سهامی عام و خاص و مسئولیت محدود متفاوت است، این شرکتها به منظور سود و بهرهدهی بیشتر است در صورتی که هدف از شرکتهای تعاونی کمک به بهبود وضع اقتصادی و رفاه شرکا و تأمین نیازمندیهای مخصوص آنهاست.
وی افزود: دولت موظف است در حد مقررات به گونه ای که زمینه اداره یا دخالت در اداره تعاونی ها یا کارفرمای مطلق شدن دولت فراهم نیاید، با بخش تعاونی همکاری کند و امکانات و تسهیلات لازم را در اختیار آنها قرار دهد.
جوزی تصریح کرد: امروز ما در حوزه اکوسیستم نوآوری کشور مسیری را طی میکنیم که کسی منتظر وام و شغل نیست، دور هم جمع میشوند و کار میکنند، محصول اولیه را تولید و به بازار عرضه میکنند. در صورتی که مشتری برای محصول اولیه وجود داشته باشد و بتوانند بازار را در اختیار بگیرند، در گام بعدی به دنبال سرمایه گذاری میروند.
مدیرکل دفتر ترویج، آموزش و تحقیقات تعاونی های وزارت تعاون یادآور شد: امروز میبینیم که بیجار یک تعاون شهر است و به واسطه ایجاد شرکت تعاونی توسعه و عمران، می تواند یک نیاز مشترک را با آورده خودِ مردم برآورده کند.
ارسال نظرات