تازه ها
به گزارش بازارکار به نقل از پارک علم و فناوری هرمزگان، علیرضا نصیری در این جلسه ضمن تاکید بر اهمیت نوآوری و فناوری در توسعه اقتصادی استان گفت: ما باید برای آینده استان و کشور برنامهریزی کنیم و مقدمات توانمند سازی نسلهای بعدی را فراهم و مدیران کسب و کار تربیت کنیم.
وی تصریح کرد: رویکرد حقوق بگیر بودن و گرایشهایی از این دست به اقتصاد استان آسیب میزند، لذا باید این رویه اصلاح شود.
رئیس پارک علم و فناوری هرمزگان، در ادامه ضمن تقدیر از استانداری، اداره کل آموزش و پرورش و شرکت پالایش نفت بندرعباس بیان داشت: راهاندازی پارک کودک میتواند موجب ایجاد انگیزه در نسل جوان شود و در بلند مدت ما را به اهداف اساسی خودمان که همان تربیت نیروی انسانی کارآمد است نزدیک کند.
استاندار هرمزگان نیز در حاشیه امضای این تفاهمنامه اظهار کرد: اینگونه نیست که امضای این تفاهمنامه برای آغاز کار باشد بلکه کارها انجام شده است و این تفاهمنامه برای ورود به مرحله اجرایی است.
مهدی دوستی ادامه داد: مکان مشخص شده و تجهیزات مورد نیاز هم خریداری شده است و از این پس مراحل اجرایی کار انجام میشود و معلمها بیش از دانش آموزان از این کار خوشحال خواهند شد.
رئیس شورای آموزش و پرورش هرمزگان اضافه کرد: یکی از چالشهای این استان تعداد کم شرکتهای دانشبینان است، زمانی که به این استان آمدم و تعداد شرکتهای دانشبنیان را مشاهده کردم تصور کردم یک صفر جا افتاده است.
دوستی اظهار کرد:، اما واقعیت برخلاف تصور بود و هست و واقعاً تعداد شرکتهای دانش نیان هرمزگان بسیار اندک است که شاید ناشی از خوب معرفی نشدن این عرصه باشد.
وی افزود: اکنون همه دنبال استخدام شدن هستند که به دلیل خوب معرفی نشدن عرصه فعالیت در کارهای دانشبنیان است و راهاندازی پارک علم و فناوری میتواند این عرصه را به بچهها که همان نسل آینده هستند معرفی کند.
استاندار هرمزگان افزود: این مکان نباید صرفا به مکانی برای برگزاری اردوهای علمی تبدیل شود بلکه باید فرآیند آن به گونهای طراحی شود که دانشآموزان را برای ورود به این عرصه مشتاق سازد.
رئیس شورای اشتغال و سرمایهگذاری هرمزگان ادامه داد: هیچ چیز به اندازه سوختن و از دست رفتن استعداد یک فرد، انسان را اذیت نمیکند و نباید اجازه از دست رفتن استعدادها داده شود، افراد باید به اینگونه مکانها رفته و فرآیند آنها به گونهای باشد که استعدادشان شکوفا شده و اوج بگیرد.
رئیس شورای آموزش و پرورش هرمزگان تأکید کرد: بنابراین فراهم سازی بستر، مهیا ساختن عرصه و آشنا کردن کودکان و نوجوانان با این عرصه گام اول و سنگ بنایی مهم برای آینده است که به همت پالایشگاه نفت بندرعباس این اتفاق رقم خورده است.
دوستی بیان کرد: این پالایشگاه بازوی اصلی و کمک ما برای انجام کارهاست و امروز ۲ اتفاق مهم را رقم زده که یکی در راستای توسعه پایدار و حفظ محیط زیست یعنی درختکاری در صبح بود و دیگری اکنون و آغاز مرحله اجرایی پارک علم و فناوری کودکان و نوجوانان است که این هم در راستای توسعه پایدار قرار دارد.
وی اشاره کرد: برای رسیدن به توسعه باید روش مناسبی در پارک علم و فناوری اجرایی شود که طراحی آن اهمیت بسیاری دارد و نباید همه چیز را از تهران ابلاغ کنند تا اجرایی کنیم.
استاندار هرمزگان افزود: این روش میتواند شبیه به کرسیهای آزاداندیشی باشد که افراد گفتگو کنند و خودم هم دوست دارم با کودکان و نوجوانان در این مرکز که راهاندازی خواهد شد گفتگو کنم.
وی بیان کرد: گفتگو کردن و آشنا بودن با روش گفتگو پایه اصلی توسعه است، باید بدانیم چگونه گفتگو و صحبت کنیم، وقتی بتوانیم با هم گفتگو کنیم، توسعه شکل میگیرد.
رئیس شورای اداری هرمزگان خاطرنشان کرد: امیدوارم پارک علم و فناوری کمک کند و تعداد شرکتهای دانشبنیان در هرمزگان از تعداد اندک کنونی به تعداد قابل اعتنایی افزایش پیدا کند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات