تازه ها
به گزارش بازارکار از روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد استان البرز، دکتر غلامرضا اسکندریان، گفت: بانک خون بند ناف رویان از سوی جهاد دانشگاهی البرز از سال ۱۳۹۳ در استان البرز راهاندازی شده و در طول فعالیت ۱۰ ساله بانک خون بند ناف در البرز حدود پنج هزار نمونه ذخیرهسازی شده است.
اسکندریان با اشاره به عملکرد این نهاد در ذخیرهسازی خون بند ناف نوزادان متولد شده در البرز، افزود: سال ۱۴۰۱ تعداد ۶۸۰ نمونه ذخیره شد و سال ۱۴۰۲ با رشد ۱۲ درصدی این تعداد به ۸۰۴ نمونه رسید تا البرز در بحث ذخیرهسازی خون بند ناف در جایگاه سوم کشور قرار گیرد.
سرپرست جهاد دانشگاهی البرز فعالیت بانک خون بند ناف البرز را به نوعی در راستای مسئولیت اجتماعی این نهاد عنوان کرد و گفت: هر چه خانوادهها از مزایای ذخیرهسازی خون بند ناف نوزاد خود آگاهی داشته باشند؛ از این خدمت جهاد دانشگاهی هم استقبال بیشتری میکنند.
وی ادامه داد: سلولهای بنیادی خون بندناف قابلیت درمان بیش از ۸۰ نوع بیماری خونی، فلج مغزی اطفال و... را دارد بنابراین خانوادههایی که در آستانه تولد فرزند هستند میتوانند با ذخیره خون بندناف فرزندشان در بانک خون بندناف فامیلی رویان، از این سرمایه برای سلامت خانواده خود در آینده استفاده کنند.
این مسئول تصریح کرد: ممکن است بخشی از عدم تمایل به ذخیره سازی خون بند ناف از طرف خانوادهها به خاطر شرایط مالی باشد به همین دلیل امکان پرداخت اقساطی مبلغ ذخیره سازی و نگهداری خون بند ناف فراهم شده تا از این لحاظ خانواده دغدغه اقتصادی و تامین هزینه آن را نداشته باشد. با این وجود عدم آگاهی در این خصوص سهم بیشتری در تقاضای ذخیره و نگهداری خون بند ناف نوزادان دارد.
ارسال نظرات