
تازه ها
تبدیل شهرکرد به شهر جهانی نمد موجب اشتغال پایدار میشود

به گزارش بازار کار، ماشاءالله ایزدی در جلسه کمیسیون فرهنگی اجتماعی شورای اسلامی شهرکرد که با موضوع «جشنواره ملی، فرهنگی، هنری نمد» در شهرداری منطقه ۲ برگزار شد، ضمن تسلیت به مناسبت ایام محرم، شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) و یاران باوفایش و شهدای جنگ ۱۲ روزه گفت: با همافزایی و فهم مشترک میتوان در جهت توسعه و تعالی شهرکرد، شهر جهانی نمد گام برداشت.
وی با بیان اینکه کمیسیون فرهنگی از ابتدای دوره ششم، برنامهمحور پایکار توسعه شهر بوده است، افزود: از زمان تشکیل دوره ششم، در پیگیری و پاسخ به مطالبات مردمی در راستای زیبایی، توسعه و عمران شهر گامهای بلندی برداشته شده است.
ایزدی تصریح کرد: فرایند تبدیلشدن شهرکرد به شهر جهانی نمد مراحل زیادی از جمله برگزاری «جشنواره فرهنگی، هنری نمد» دارد تا بتوان این عنوان جهانی را به نام زیبای شهرکرد ثبت کنیم که این مراحل در حال پیگیری و اجرا است.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد گفت: تفاوت این جشنواره با سایر جشنوارهها این است که مسیر این رویداد مهم فرهنگی و هنری، ثبت عنوان شهرکرد بهعنوان شهر نمد در یونسکو است، بنابراین همکاری دستگاههای اجرایی و فرهنگی با شهرداری بسیار مهم و ارزشمند است.
وی بیان کرد: به تنهایی شاید نشود که به نتیجه مفید دست یافت و در صورت ازدست رفتن این فرصت جبران آن به راحتی امکانپذیر نیست، زیرا با همافزایی و مشارکت سازنده، هر فعالیتی به نتیجه مطلوب میرسد، تا به فضل الهی شهرکرد مرکز استان در کانون توجه بینالمللی قرار گیرد.
عضو هیأت رئیسه شورای اسلامی شهرکرد اظهار کرد: توسعه و گسترش صنایعدستی با محوریت نمد میتواند در اقتصاد شهرکرد نقشآفرین باشد. در این باره علاوه بر تأمین نیازهای داخلی میتوان این محصولات باارزش را نیز صادر نمود، بنابراین همه باید در جهت معرفی توانمندیهای شهرمان همت گماریم.
وی بیان کرد: صنایعدستی و احیای هنرهای بومی و سنتی میتواند حلقه اتصال اقتصاد و فرهنگ و هنر باشد، در همین راستا تولیدات هنری بهویژه نمد را میتوان بهعنوان شاخصترین نوع محصولات هنری در صنایعدستی معرفی کرد.
رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد ادامه داد: در همین راستا تولید انواع محصولات نمدی، سنتی و نوین در شهرکرد میتواند علاوه بر رونق در اقتصاد شهری به بهبود وضعیت اشتغالزایی و کاهش نرخ بیکاری کمک موثری کند.
ایزدی گفت: هنر صنعت نمدمالی مانند سایر رشتههای صنایعدستی و هنرهای سنتی همراستا با سیاستهای کلی در اقتصاد این حوزه است. برایناساس تکثیر این هنر در قالب یکرشته تحصیلی در دانشگاه به علمی، کیفیتبخشی و مانایی این هنر مردمی کمک میکند.
به گزارش بازار کار به نقل از روابط عمومی شورای اسلامی شهرکرد، رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، ورزشی، ایثارگران و بانوان شورای اسلامی شهرکرد یادآور شد: تلاش ما بر این است که این جشنواره فرهنگی هنری نمد در اوایل پاییز ۱۴۰۴ برگزار شود.
ارسال نظرات