میلاد بانوی روشنی و مهر، حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) بر تمامی شیعیان مبارکباد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۵۲۹۵
عضو هیات علمی مرکز تحقیقات کشاورزی آذربایجان شرقی:

شاخص سلامت عسل، استانداردی جهانی که در تولید داخلی مغفول مانده است

شاخص سلامت عسل، استانداردی جهانی که در تولید داخلی مغفول مانده است
عضو هیات علمی بخش تحقیقات علوم دامی مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان شرقی با بیان اینکه شاخص سلامت عسل تولید داخلی در استاندارد های جهانی مغفول مانده است، گفت: عسل، فراتر از یک شیرین‌کننده طبیعی، یک ماده غذایی و دارویی پیچیده است که ترکیبات گیاهی آن با مهار استرس اکسیداتیو، نقش پیشگیرانه‌ای در برابر بیماری‌های قلبی، عروقی و سرطان ایفا می‌کند.
دوشنبه ۲۴ آذر ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲

 لیلا قره داغی در گفت‌وگو با بازار کار به مزایای مصرف عسل اشاره کرد و افزود: این محصول با دارا بودن شاخص گلیسمی پایین، سرشار از آنتی‌اکسیدان‌ها، آنزیم‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی است و خواص ضد میکروبی، ضد التهابی و تسکین‌دهندگی درد آن به اثبات رسیده است. 
وی افزود: کیفیت و ترکیبات عسل به شدت تحت تأثیر عوامل گیاهی، جغرافیایی، آب‌وهوایی و همچنین روش‌های برداشت، فرآوری و نگهداری قرار دارد. 
وی ادامه داد: در آذربایجان شرقی، تنوع اکوسیستم‌های جنگل‌های ارسباران و مراتع کوهستانی، شرایط منحصربه‌فردی برای تولید عسل‌هایی با پروفایل‌های غنی از ترکیبات زیست‌فعال ایجاد کرده است. با این حال، حفظ و ارتقای این مزیت طبیعی مستلزم توجه جدی به شاخص سلامت عسل که شامل اندازه‌گیری باقیمانده آفت‌کش‌ها، آنتی‌بیوتیک‌ها و فلزات سنگین است، می‌باشد. 
قره‌داغی، تصریح کرد: برای دستیابی به این هدف، آموزش و توانمندسازی زنبورداران محلی در به‌کارگیری روش‌های ارگانیک مدیریت کندو، جایگزینی داروهای شیمیایی با روش های بیولوژیک و پایش مستمر سلامت کلنی ضروری می‌باشد. 
وی ادامه داد: این رویکرد نه تنها ایمنی و خواص درمانی عسل‌های ارزشمند منطقه را تضمین می‌کند، بلکه با ایجاد فرصت‌های اقتصادی نوین و اخذ گواهی‌های سلامت معتبر، زمینه توسعه پایدار این صنعت را فراهم خواهد آورد.
انتهای پیام 

ارسال نظرات