رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی از تحصیل ۲۳ هزار و ۱۸ دانشجو در ۳۷ مرکز علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی خبر داد و گفت: از این تعداد دانشجو، ۴۳۴ نفر در سنندج مشغول به ادامه تحصیل هستند.
به گزارش بازارکار، محمدعلی گودرزی، رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی امروز، ۲۲ آذرماه در دیدار با هیئت رئیسه جهاددانشگاهی کردستان گفت: نیروی انسانی مهمترین سرمایه جهاددانشگاهی بوده است و همین امر موجب شده که جهاددانشگاهی از جایگاه والایی نسبت به سایرارگانها قرارگیرد
رئیس مؤسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی بیان کرد: این دانشگاه در کردستان در سه سال گذشته جزو واحدهای در حال انحلال بود اما امروز با تلاش همکاران استان توانست جایگاه خود را ارتقا دهد و شرایط ارتقای بیشتر را نیز دارد.
وی با اشاره به نشست گسترش دانشگاه علمی ـ کاردی کشور ادامه داد: در این نشست به نتایج خام پایش ۵۲۹ مرکز علمی ـ کاربردی سطح کشور اشاره شده که ۳۰ مرکز علمی ـ کاربردی برتر براساس این پایش مشخص شده بود که مورد حمایت بیشتر قرار میگیرند و مرکز علمی کاربردی جهاددانشگاهی سنندج جزو این مراکز بود.
گودرزی از فعالیت ۳۷ مرکز علمی - کاربردی جهاد دانشگاهی و تحصیل ۲۳ هزار و ۱۸ دانشجو در این مراکز خبر داد و گفت: از این تعداد دانشجو ۴۳۴ نفر در مرکز علمی – کاربردی جهاددانشگاهی سنندج مشغول به ادامه تحصیل هستند.
وی با اشاره به اینکه کاهش تعداد دانشجو براثر شیوع ویروس کرونا مشکل تمام دانشگاههای کشور بوده است، افزود: مؤسسه آموزشی علمی ـ کاربردی جهاددادانشگاهی در سال ۱۳۹۹ موفق شد با تلاش مسئولان مراکز سراسر کشور از شیب نزولی تعداد دانشجو جلوگیری کند.
گودرزی اظهار کرد: ضریب جذب دانشگاه علمی ـ کاربردی به طور میانگین بیش از ۶۰ درصد بوده که این نشان میدهد که آموزشهای مهارتی امروز خواهان بیشتری دارد. در حد توان خود برای توسعه و پیشرفت مراکز استانهای کشور تلاش خود را به کار گرفتهایم و این امر را وظیفه خود میدانیم چراکه حمایت کار ستادی ماست.
حمایت ۸ میلیارد تومانی از مراکز علمی ـ کاربردی
خسرو هدایتی، معاون آموزشی موسسه آموزش عالی ـ علمی کاربردی جهاددانشگاهی در ادامه این دیدار حمایت از مراکز علمی ـ کاربردی دغدغه اصلی ما بوده است، گفت: در این راستا رفع مشکلات واحدهای کوچک و نوپای مراکز جهاددانشگاهی در اولویت فعالیت مؤسسه قرار گرفته است.
وی با اشاره به اینکه برای هر کاری زیرساختی لازم است، افزود: در راستای فراهم کردن زیرساختهای لازم فضای آموزشی جهاددانشگاهی کردستان راهاندازی شده است.
معاون آموزشی مؤسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی بیان کرد: ما در تلاشیم تا سند آموزشی علمی ـ کاربردی را توسعه دهیم که در این راستا اولویت با مراکز دچار مشکل و در حال توسعه بوده است.
وی در پایان یادآور شد: مؤسسه آموزش عالی علمی ـ کاربردی جهاددانشگاهی سال گذشته هشت میلیارد تومان از محل شهریه دانشجویان به مراکز و واحدهای استانی کمک کردیم که این کمکها ادامه پیدا کرده است.
ارسال نظرات