به گزارش بازارکار، مسلم حدیدی در گفتگو با خبرنگار ایمنا در کرمانشاه، اظهار کرد: ۳۳۰ واحد فناوری در استان مورد حمایت این سازمان قرار گرفتند که ۷۰ درصد از این واحدها به مرحله تولید اولیه رسیده، اما برای تولید انبوه نیاز به زیرساخت و فضا دارند.
وی گفت: مجموعه مدیریت استان تلاش جدی برای راهاندازی شهرک فناوری باهدف ایجاد اشتغال پایدار و مولد دارد و این پروژه در لیست پروژههای دور دوم سفر رئیس جمهور در راستای رشد اقتصادی استان جا خواهد داده شد تا حداقل در فاز اول زیرساختهای لازم را برای ۵۰ هکتار تأمین کنیم که با ایجاد حوزه هاب دانشبنیان در استان، شاهد صادرات این حوزه و به کشورهای همسایه خواهیم بود.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: راهاندازی شهرک فناوری برای استان یک ضرورت است و ۲۰ درصد رشد اقتصادی استان برعهده شرکتهای دانشبنیان قرار گرفته است، بنابراین هرچه بستر کار را برای فعالیت دانشبنیانها توسعه دهیم به اقتصاد و توسعه استان کمک شده است.
وی گفت: واحدهای فناوری که به بلوغ رسیدهاند برای توسعه بازار خود به ظرفیت نیروی انسانی نیاز دارند و همین امر باعث ایجاد اشتغال پایدار و مولد میشود
حدیدی گفت: در راستای اشتغالزایی از بلوغ شرکتهای فناور و مزیت اشتغالزایی واحدهای فناوری که به بلوغ رسیدهاند برای توسعه بازار خود به ظرفیت نیروی انسانی نیاز دارند که در این راستا با تعریف کارگزارانی و همچنین در اختیار قرار دادن فضا، اشتغال در توسعه صنایع فرهنگی نرم ایجاد شده تا علاوه بر تولید داخلی، صادرات توسعه صنایع فرهنگی داشته باشند.
رئیس سازمان جهاد دانشگاهی استان کرمانشاه گفت: واحدهای فناوری که به بلوغ رسیدهاند برای توسعه بازار خود به ظرفیت نیروی انسانی نیاز دارند و همین امر سبب ایجاد اشتغال پایدار و مولد میشود.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترسخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
آگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات