تازه ها
به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی سمنان، علی منصفی راد با اعلام این خبر گفت: با توجه به ظرفیت های موجود در حوزه ژنتیک، هوش مصنوعی و ... در استان سمنان و تقاضاهای موجود از طرف متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور و همچنین بدنبال پیگیریهای مکرر و مداوم با سازمان توسعه همکاریهای علمی و فناوری های بین الملل دفتر معاونت علمی ریاست جمهوری، درخواست میزبانی جهاد دانشگاهی استان سمنان به عنوان پایگاه میزبان طرح ملی کانکت در استان سمنان از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری مورد تایید قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به لزوم توسعه فناوری و نوآوری و اهمیت و جایگاه سرمایه های انسانی متخصص در فرآیند کلان توسعه فناورانه و نوآورانه کشور و نیاز به سرمایه انسانی خلاق و فناور، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به منظور انتقال دانش، تجربه و ایدههای فناورانه به داخل کشور، به عنوان «پایگاه میزبان» اجرا می گردد.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان ادامه داد: این برنامه توسط مرکز تعاملات بینالمللی علم و فناوری معاونت علمی وفناوری واقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری و با همکاری دانشگاه ها، پژوهشگاه ها، پارکهای علم و فناوری، شرکتهای فناور و مراکز نوآوری منتخب کشور برگزار می شود و جهاددانشگاهی استان سمنان نیز به عنوان یکی از پایگاه های میزبان در این برنامه در استان انتخاب شده است.
منصفی راد اضافه کرد: با اجرای این برنامه تلاش می شود تا در قالب حمایت از انجام پروژههای تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری پژوهشی و صنعتی، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راهاندازی کسب و کارهای فناورانه و برگزاری سخنرانی و کارگاههای تخصصی به ارتباط مؤثر متخصص و مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور یاری نماید.
وی همچنین افزود: اشتغال در شرکتهای دانش بنیان یکی از خدماتی است که در برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور یا همان برنامه connect تعریف شده است. در این خدمت هدفمند، تلاش بر این است تا ظرفیت های تخصصی و دانشی ایرانیان خارج از کشور به شرکت های دانش بنیان و خلاقی که در داخل فعالیت میکنند، پیوند بخورد و جامعه از این تخصص ها بهرهمند شود.
رئیس جهاددانشگاهی استان سمنان گفت: همچنین متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور در صورت تمایل به بازگشت به ایران یا همکاری با بدنه علمی کشور می توانند به عنوان هیأت علمی در دانشگاههای کشور جذب شوند، این حمایت به منظور تسریع و تسهیل در فرایند جذب در هیأت علمی موسسات علمی و پژوهشی کشور و اخذ گرنت استادیار جوان ارائه می شود.
منصفی راد اذعان داشت: دیگر خدمت ارائه شده در این برنامه که توسط مرکز تعاملات بین المللی علم و فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از سال 95 آغاز شده است، ارائه فرصت مطالعاتی به متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور است. اساتید دانشگاهها یا موسسات تحقیقاتی برتر و دانشآموختگان دوره دکتری یکی از دانشگاهها یا موسسات تحقیقاتی برتر می توانند از این خدمات بهره مند شوند.
وی تأکید کرد: استفاده از این افراد به عنوان اساتید مدعو و معین هم دیگر حمایتی است که معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به این افراد ارائه می کند که این خدمت هم مشمول اساتید دانشگاهها یا موسسات تحقیقاتی برتر و دانشآموختگان دوره دکتری یکی از دانشگاهها یا موسسات تحقیقاتی برتر می شود.
منصفی راد افزود: جهاددانشگاهی استان سمنان نیز به عنوان پایگاه میزبان طرح کانکت در استان سمنان از سوی دفتر معاونت علمی ریاست جمهوری، بر اساس موارد مندرج در اسناد بالادستی کشور و استان، بیانیه گام دوم انقلاب، سند چشم انداز، نظریه پایه توسعه استان، برنامه های توسعه کشور، قوانین بودجه کشور و ...، سعی دارد با رویکرد شناسایی و حل مساله، تمامی معضلات و مشکلات فراروی بخش های مختلف صنعتی و معدنی، کشاورزی، خدمات و ... را شناسایی و با تکیه بر دانش بومی و توانمندی متخصصان ایرانی خارج از کشور در قالب طرح کانکت، زمینه و جریان سازی برای حل مشکلات مذکور را با رویکرد فرهنگ سازی و شیوه ای جدید برای حل مسایل، برنامه ریزی و اقدامات مقتضی به عمل آورد.
ارسال نظرات