تازه ها
به گزارش بازارکار، در جهاد دانشگاهی گیلان به منظور مهارتآموزی و تیمسازی برای اشتغالزایی و کارآفرینی زیرساختهای نرمافزاری فراهم است و در سالیان گذشته طرحهای موفق مختلف در این زمینه اجرا شده است .
متقاضیان از سراسر استان میتوانند در راستای خوداشتغالی، کسبوکارهای خرد و خانگی و کسبوکارهای کوچک و متوسط میتوانند طرحهای خود را ارائه دهند تا پس از ارزیابی از این تسهیلات بهرهمند شوند. این اقدامات در ۳ مرحله نسبت به ایجاد ساختار انجام می شود تا افرادی که میخواهند کسبوکار ایجاد کنند یا کسبوکار خود را توسعه دهند. ابتدا مرحله پذیرش، مشاوره و آموزش است تا طرحها و ایدهها ارائه شود تا در پرورش ایده و آمادهسازی طرح کسبوکار، طرح توجیهی، طرح تجاری و طراحی مدل کسبوکار کمک کنیم. سپس در مرحله اخذ تسهیلات و امور اداری آن کمک میکنیم و نهایتا در مرحله سوم پس از تخصیص تسهیلات در اجرای پروژهها با ارائه مشاورهها خدمات رسانی انجام خواهد شد.
امروز اولین جلسه بررسی پرونده های متقاضیان تسهیلات خود اشتغالی جزء3 بند ب تبصره 2 قانون بودجه 1403 در سازمان جهاد دانشگاهی گیلان با حضور نمایندگان استانداری، اداره تعاون،کارو رفاه اجتماعی، اداره امور اقتصادی و دارایی گیلان تشکیل شد.
دکتر هادی مدبری رییس سازمان جهاد دانشگاهی گیلان با اشاره به اهمیت برنامههای اشتغال و کارآفرینی اشاره اظهار کرد: پرونده متقاضیانی که جهت دریافت تسهیلات ثبت نام اولیه کرده بودند با توجه به رسته های شغلی متقاضیان و در سه بخش اصلی فعالیت صنعت، کشاورزی، خدمات مورد بررسی قرار گرفت.
وی افزود: پس از بررسی مدارک این افراد در کارگروه های تخصصی توسط هر یک از افراد کارگروه فوق از بین ثبت نام کنندگان اولیه11نفر که شرایط دریافت تسهیلات را دارا بودند از طریق سامانه تک جهت تشکیل پرونده در بانک و دریافت تسهیلات به بانک مربوطه معرفی خواهند شد.
مدبری با بیان اینکه جهاد دانشگاهی ظرفیت ها، توانمندی ها، فرصتها و تجارب ارزشمندی دارد که میتوان از این ظرفیتها و فرصتها برای توسعه زیست بوم اشتغال و کارآفرینی بویژه در حوزه اشتغال دانش آموختگان جوانان استان بهره برد، خاطرنشان کرد: پس از بررسی وضعیت نهایی پرونده ها طی روز های آتی تعدادنتیجه نهایی از طریق رسانه ها اطلاع رسانی خواهد شد.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات