تازه ها
زعیمی اظهار کرد: شرکت پوشش با بیش از ۸۰ هکتار وسعت به افرادی واگذار شد که اهلیت لازم را نداشتند در خصوص کارخانه فرش گیلان نیز تصمیم اصولی اتخاذ نشد و این روند ادامه دارد. به طور مثال سازمان صنعت معدن و تجارت بعنوان مجری مراکز صنعتی با این سازمان مشورت نمی شود؛ صنعت نساجی باید از رکود خارج شود تا بتواند با کشورهای خارجی رقابت کند.
وی ادامه داد: یکی از مشکلاتی که واحدهای تولیدی نساجی استان در سالهای اخیر با آن مواجه اند کمبود نیروی کار ماهر است. استان گیلان کمترین هزینه و دستمزد را به کارگر می دهد و امنیت شغلی ندارند.
روابط عمومی شرکت نساجی ایران پوپلین رشت گفت: کارخانه های نساجی هزینه های بالایی برای حاملهای انرژی پرداخت میکنتد که از توان این کارخانجات خارج است که از توان کارفرما خارج است، علاوه بر آن واحد تولیدی در تابستان با قطعی برق و در زمستان با قطعی گاز.
وی یکی از مهمترین چالش های ایران پوپلین را تامین سرمایه و نقدینگی لازم عنوان کرد و افزود: فعالیت این واحد تولیدی به صورت کارمزدی است. این واحد تولیدی علاوه بر نداشتن سرمایه در گردش، بدهیهای کلانی به دستگاههای خدمات رسان مانند مالیاتی، تامین اجتماعی و گاز دارد و این دستگاهها حاضر به همکاری لازم با این شرکت خصوصی که حقوق و دستمزد کارگران خود را از محل اخذ مطالبات میپردازد ندارند.
ارسال نظرات