
معاون امور اقتصادی استاندار کردستان گفت: باید ضمن فعال کردن کارگروههایی در حوزه توسعه دولت الکترونیک در استان، باید باورپذیری به این مهم را هم تقویت کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس از سنندج، حامد قادرزاده شامگاه امروز در جلسه دولت الکترونیک در کردستان که در سالن شهدای گمنام استانداری برگزار شد، اظهار کرد: میزان باور جامعه به موثر بودن دولت الکترونیک و اینکه چه مقدار در ایجاد اشتغال و آسیب رساندن به این حوزه اثرگذار بوده، نیازمند بررسی است.
وی با بیان اینکه میزان نیاز آموزشی در اجرا و تحقق دولت الکترونیک در استان باید احصا شود، گفت: هر روز در جامعه دادههای عظیمی را تولید میکنیم این دادهها توسط چه کسانی پردازش میشود و اینکه آیا دادهکاوی تبدیل به یک گفتمان شده است یا نه، باید مورد توجه قرار گیرد
قادرزاده افزود: اینکه چرا امروزه خیلی از دانش آموختههای رشته کامپیوتر در کشور دچار مشکل هستند و آیا واقعا توانایی کافی در این حوزه وجود دارد نیاز به بررسی و نگاه موشکافانه دارد.
وی اذعان داشت: خیلی وقتها ما از دروبین هراس داریم، این درحال است که سیستم اقتصادی نیاز جدی به ثبت دادهها دارد.
معاون امور اقتصادی استاندار کردستان اضافه کرد: اگر به دولت الکترونیک و هوشمندسازی و ضرورت آن در دنیای امروز باور داشته باشیم قادر به تحقق آن خواهیم بود.
وی با تاکید براینکه داشتن الگوی بهینه کشت تکلیفی است که بیش از 50 سال پیش بر عهده وزارت جهاد کشاورزی گذاشته شده اما موفق به تحقق آن نشده است، گفت: هر روز که میگذرد به دلیل دسترسی دیرهنگام به اطلاعات فرصتها را از دست میدهیم، اگر دسترسی به دادهها در جامعه نهادینه نشود نمیتوانیم در مسیر درست قرار گیریم.
وی تصریح کرد: هر اندازه در زمینه اطلاعات شبکه سازی شود زمینه تحقق اهداف در حوزه دولت الکترونیک و هوشمندسازی خدمات در استان بیشتر خواهد شد.
قادرزاده افزود: امروز موضوع کاهش هزینهها کمتر مورد توجه قرار میگیرد و بیشتر به فکر افزایش درآمدها هستیم که این نیازمند بازنگری است.
وی اضافه کرد: امروز دانشگاهها و رسانهها باید در راستای نهادینه کردن فرهنگ توسعه دولت الکترونیک و هوشمندسازی خدمات با توجه به حرکت دنیا به این سمت، تلاش کنند.
قادرزاده تصریح کرد: کارگروههای فعال در حوزه توسعه دولت الکترونیک در استان باید فعال و از ظرفیتهای مختلف در این خصوص استفاده شود.
وی گفت: اگر دولت الکترونیک در استان به خوبی پیش برود، مهاجرت پذیری نیروهای هوشمند از استان به طرف سایر استانها حذف و از ظرفیت نیروی انسانی توانمندی که در این حوزه داریم به نفع خود استان بهرهمند خواهیم شد.
وی بر ایجاد خانههای خلاق و نوآوری و شبکههای نوآوری در این حوزه در استان تاکید کرد و گفت: توسعه آموزشها در سطح جمعیت شهری و خاصتا در روستاها باید مورد توجه قرار گیرد و در این راستا از ظرفیتهای مختلف استفاده کنیم.
ارسال نظرات