سخنان شنیدنی مدیر عامل شرکت کشت و صنعت روژین تاک در نشست یک تجربه:
کد بانو ها و خانم های خانه کارشناسان کیفیت و تضمین کننده فروش ما هستند
تازه ها
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان با بیان اینکه اطلاعات دقیقی از روند اعتیاد فضاهای کار وجود ندارد، گفت: در این رابطه طرح «کاج» در بنگاههای اقتصادی با هدف پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و سلامت روان پیگیری میشود.
به گزارش بازار کار، علی جهانی در مراسم اختتامیه مسابقه طرح «یاری گران زندگی» با اشاره به آمار اعتیاد در محیطهای کاری اظهار کرد: هیچ استانی آمار دقیقی در این رابطه ندارد و البته طی سالهای گذشته یک شیوعشناسی در کشور انجام و به دنبال آن طرح مذکور تهیه شد.
وی خاطرنشان کرد: طبق آمایش صورت گرفته از جامعه هدف ۱۹ هزار نفری تقریبا ۲۰ درصد اعتیاد داشتند و طی پایش بعدی که در رابطه با استفاده از روانگردانها انجام شد نیز حدود ۱۹ درصد مشکوک به استفاده بودند.
جهانی با تاکید بر اینکه اطلاعات دقیقی از روند اعتیاد فضاهای کار وجود ندارد، افزود: برای اعلام آمار این موضوع در محیطهای کار، مقاومتی وجود دارد و معمولا کتمان میکنند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان ادامه داد: به دنبال شیوعشناسیهایی که طی سنوات اخیر انجام شد، طرح «کاج» در بنگاههای اقتصادی با هدف پیشگیری از اعتیاد به مواد مخدر و سلامت روان مطرح شد.
وی بیان کرد: براساس برنامهای که در بنگاههای بالای ۵۰ نفر داریم ایستگاههای بهگری تشکیل میشود و خانههای بهداشت وجود دارد که در آن فردی بهعنوان رابط، کار پیگیری و پیشگیری و سلامت روان را با مشاوره به پیش میبرد.
جهانی با بیان اینکه در این رابطه اعتباراتی نیز درنظر گرفته شده و دولت یارانه میدهد، اضافه کرد: کارفرما نیز میتواند کمک کند تا فرد سلامت روان خود را بدست آورد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی لرستان تصریح کرد: برای بنگاههای زیر ۵۰ نفر نیز همین کار با تشکیل کانونهای یاریگری پیگیری میشود و کارگران براساس دستورالعمل تعریف شده با کارشناسان مربوطه در ارتباط هستند.
به گفته وی این رابط، کار شناسایی کارگران معتاد را بر اساس فرمتی که تعریف شده انجام و جهت درمان به مراکز مشاورهای معرفی میکند تا با سلامت کامل به محیط کار برگردند.
ارسال نظرات