رمضان، ماه برکت و رحمت الهی است. بیایید در این ماه، از برکات الهی بهره‌مند شویم. رمضان، ماه برکت و رحمت، مبارک باد.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۳۰۷
چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۱

صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، با سرمایه‌ای بالغ بر ۸۰۰ میلیارد تومان، در حال توسعه فناوری و تجاری‌سازی نوآوری‌هاست.

عسکری غلامزاده، مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی، در گفتگو با خبرنگار مهر از تاسیس این صندوق غیر دولتی در تاریخ ۲۲ دی ۱۳۹۹ و دریافت مجوز فعالیت در ۱۳ بهمن همان سال خبر داد. صندوق با سرمایه اولیه ۳۰ میلیارد تومان تاسیس شد و سرمایه آن در سال ۱۴۰۱ به ۳۷۴ میلیارد تومان و در سال ۱۴۰۲ به ۸۰۱ میلیارد تومان افزایش یافت.

وی افزود: این صندوق در حوزه‌های مختلفی از جمله هوش مصنوعی و فناوری‌های پیشرفته، صنعت آب، غذا و فراورده‌های کشاورزی، مهندسی ساخت و فناوری‌های صنعتی، ملزومات پزشکی، گردشگری، دریا و حمل و نقل فعالیت می‌کند. ماموریت اصلی صندوق، ایجاد کسب‌وکار‌های جدید با استفاده از فناوری‌های پیشرفته و شتاب بخشیدن به تجاری‌سازی ایده‌ها و نوآوری‌هاست. این صندوق به شرکت‌ها، فناوران و صاحبان ایده در این زمینه کمک شایانی خواهد کرد.

غلامزاده، اهمیت این صندوق را در تبدیل دانشگاه آزاد اسلامی از یک نهاد آموزشی و پژوهشی به یک دانشگاه کارآفرین و حل مسئله‌محور، عنوان کرد. این صندوق به عنوان یک نهاد مالی تخصصی متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی، می‌تواند به عنوان یک حامی قدرتمند برای دانشگاه عمل کند. همچنین، این صندوق تسهیلات پژوهشی را زیر نظر دانشگاه ارائه می‌دهد و در زمینه‌های مشارکت در سرمایه‌گذاری‌های مدنی و حقوقی نیز فعال است.

مدیرعامل صندوق پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی گفت: یکی از مهم‌ترین وجه تمایز‌های این صندوق با سایر نهاد‌های فناوری، توجه ویژه به جنبه‌های آموزشی و پژوهشی در پروژه‌های سرمایه‌گذاری است. به عنوان مثال، اگر صندوق در حوزه شیلات در شمال کشور سرمایه‌گذاری کند، باید به تقویت تعداد دانشجو، احیای دانشجویان و هیئت علمی، تقویت ارتباط استاد و شاگرد و افزایش مهارت‌ها در این منطقه و رشته‌های تحصیلی مرتبط بپردازد. این رویکرد، نیازمند درگیر بودن بیش از ۱۰ رشته تحصیلی است که بتوانند ازظرفیت‌های رشته در آن پروژه استفاده کنند و این موضوع یکی از مهم‌ترین مسائل و وجه تمایز ما در تامین منابع و کارکرد خدمات صندوق نسبت به سایر نهاد‌های فناوری است که در کشور وجود دارد.

غلامزاده، از برنامه‌های صندوق برای سال آینده، افزایش ظرفیت منابع صندوق پژوهش و نوآوری از ۸۰۰ میلیارد تومان به ۱.۳ میلیارد تومان و توسعه نمایندگی‌های آن در زیست‌بوم دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد.

وی افزود: همچنین، احیای ظرفیت‌های کشاورزی، دامداری، باغداری، شیلات و زنبور عسل در دانشگاه آزاد اسلامی از دیگر برنامه‌های مهم است. قابل توجه انکه در گذشته یا این ظرفیت‌ها استفاده خاصی نمی‌شده و یا بصورت حداقلی استفاده می‌شد، که با دستور مستقیم رئیس دانشکاه ازاد اسلامی بحث اجاره این ظرفیت‌ها به غیر ممنوع شده است و تمامی واحد‌ها ملزم به احیای این ظرفیت‌ها در حوزه‌های چندگانه ذکر شد هستند. با توجه به دستور رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، اجاره این ظرفیت‌ها به غیر از دانشگاه ممنوع شده است.

ارسال نظرات