رمضان، ماه برکت و رحمت الهی است. بیایید در این ماه، از برکات الهی بهره‌مند شویم. رمضان، ماه برکت و رحمت، مبارک باد.

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۶۸۳۱۶
چهارشنبه ۱۳ فروردين ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۲


یک کارآفرین در ارزیابی مهارت دانش‌آموختگان دانشگاهی برای ورود به بازار کار، با اشاره به توسعه فناوری و ظهور هوش مصنوعی، گفت: دانشجویان با استفاده از امکانات موجود، مهارت‌هایی را در خود تقویت می‌کنند، اما اگر ساختار آموزش عالی با این تغییر و تحول دنیا انطباق نیابد، دانشجو مجبور است دو مسیر را به صورت موازی طی کند.
مهدی جعفری کارآفرین در پاسخ به سوالی در خصوص ارجاع نیاز‌های صنایع به دانشگاه‌ها، اظهار کرد: نواحی نوآوری دانشگاه‌ها این فرصت را فراهم کرده‌اند که صنایع بزرگ به طور مستقیم مسائل و چالش‌های خود را برای یافتن راه حل به دانشگاه‌ها و این نواحی ارجاع دهند.

وی در خصوص آمادگی دانشجویان برای درک مفاهیم درسی در مسیر صنعت، خواستار تسریع در تغییر محتوای آموزشی از دانش‌افزا به مهارت‌افزا شد و افزود: در حل مسائل، بیش از دانش‌های کلاسیک به مهارت نیاز داریم. دانش‌آموخته‌ای که به مهارت مجهز شود، هم فرصت شغلی بهتری خواهد داشت، هم احساس فایده بیشتری برای صنعت می‌کند و هم صنعت برای به‌کارگیری او راغب‌تر خواهد بود.

جعفری در ارزیابی مهارت دانش‌آموختگان دانشگاهی برای ورود به بازار کار، با اشاره به توسعه فناوری و ظهور هوش مصنوعی، تصریح کرد: دانشجویان با استفاده از امکانات موجود، مهارت‌هایی را در خود تقویت می‌کنند، اما اگر ساختار آموزش عالی با این تغییر و تحول دنیا انطباق نیابد، دانشجو مجبور است دو مسیر را به صورت موازی طی کند.

این کارآفرین با بیان اینکه در حال حاضر سطح مهارتی دانشجویان به واسطه در دسترس بودن آموزش‌های مختلف، به خصوص در حوزه‌های مهارتی، خوب است، خاطرنشان کرد: هماهنگ شدن این مهارت‌ها با نیاز‌های صنعت، نیازمند برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری است.

ارسال نظرات