تازه ها
سمانه حسن پور در این رابطه اظهار کرد: امسال ۲۷ هزار و ۴۵۰ میلیارد ریال اعتبار تملک دارایی به استان اختصاص یافت، همچنین از اعتبارات توازن ملی هفت هزار و ۵۴۰ میلیارد ریال سهم داشتیم.
وی یادآور شد: سهم استان از اعتبارات استانی و توازن ملی در کشور ۳.۴ درصد است و رتبه دهم را در این زمینه دارا هستیم در حالی که سهم ما از درآمدهای استانی ۳۷ صدم درصد است و رتبه ۲۷ را داریم.
حسن پور افزود: تاکنون از مجموع این رقمها مبلغ ۱۱ هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال تخصیص یافته که میانگین تخصیص اعتبارات تملک دارایی استان ۴۳.۳ درصد بوده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان گفت: متولی تخصیص و توزیع اعتبارات تملک استانی سازمان مدیریت و برنامه ریزی است، اما درخصوص اعتبارات ملی گرچه پیگیریهای لازم از سوی سازمان انجام میشود، اما توزیع آن باید از طریق دفاتر بخشی سازمان برنامه و بودجه کشور انجام شود.
حسن پور درخصوص اعتبارات سفر رییس جمهور به استان عنوان کرد: تعهدات سازمان برنامه و بودجه کشور مصوب تملک دارایی سرمایه در سفر رییس جمهور بالای ۶۰ هزار میلیارد ریال عمرانی و شامل پروژههای استانی و ملی بوده است.
وی با اشاره به برخی پروژههای عمرانی شاخص همچون شبکه آبیاری سد ایوشان، سد مروک و سد حوضیان، چهارخطه خرم آباد به کوهدشت، کریدور غرب از مسیر سلسله به دلفان، چهارخطه داران-الیگودرز و ازنا- شازند تصریح کرد: ۳۹ هزار و ۲۷۰ میلیارد ریال از اعتبارات سفر در تعهد سازمان برنامه و بودجه کشور بوده و مابقی آن باید از طریق وزارت نفت تامین شود.
حسن پور بیان کرد: تا به امروز مبلغ ۴۲ هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال از این اعتبار تخصیص یافته که قسمتی از طریق اسناد و معادل نقد بوده و میزان ۳۹ هزار و ۴۳۰ میلیارد آن طی سالهای ۱۴۰۰تا ۱۴۰۲ تخصیص داده شده است.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی لرستان افزود: پروژههایی جزو برنامه سفر رییس جمهور گنجنده میشوند که قابل خاتمه و دارای پیشرفت فیزیکی مطلوب باشند.
حسن پور بیان کرد: سال مالی برای اعتبار و تخصیص آن تا ۲۸ اسفند است و چنانچه دستگاهی نتواند این اعتبارات را برای پروژههای خود هزینه کند با رعایت قانون و مقررات میتوان آن را جابجا کرد.
سهم استان لرستان از مساحت کشور ۲.۲ و از جمعیت کشور ۱.۷ درصد است.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات