بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

اجتماعی و فرهنگی

در در نشست فراکسیون فرهنگیان مجلس مطرح شد:

طرح نهضتی‌ها و پیش دبستانی‌ها به زودی ابلاغ می‌شود/ فوق‌العاده ۵۰ درصد فرهنگیان هر چه زودتر اجرایی شود

نایب رییس مجلس با تاکید بر اهمیت جایگاه معلم در نظام تعلیم و تربیت، گفت: امیدواریم بحث فوق‌العاده ۵۰ درصد فرهنگیان هر چه زودتر اجرایی شود؛ وزیر آموزش‌وپرورش پیگیر این موضوع است.
فرصت های اشتغال و مهارت برای زنان؛ زنان توان ورود به عرصه‌های تصمیم‌گیری را دارند
معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده:

فرصت های اشتغال و مهارت برای زنان؛ زنان توان ورود به عرصه‌های تصمیم‌گیری را دارند

معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده: معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده گفت: زنان این سرزمین دراین سال‌ها توانسته‌اند به اندازه کافی توانمند شوند و مهارت‌های لازم را فرا بگیرند و امروز می‌تواننند وارد عرصه‌های تصمیم‌گیری و سیاست‌گذاری شوند.
حضور فعال تشکل‌ها در تصمیم‌سازی‌ها؛ پیش‌شرط اجرای عدالت اجتماعی
سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوشهر:

حضور فعال تشکل‌ها در تصمیم‌سازی‌ها؛ پیش‌شرط اجرای عدالت اجتماعی

نشستی با حضور سرپرست اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر و اعضای کانون انجمن‌های صنفی کارفرمایان استان در محل این اداره کل برگزار شد. در این نشست، موضوعات مختلفی در زمینه تقویت تشکل‌های کارگری و کارفرمایی، نقش مشورتی این تشکل‌ها و اهمیت همکاری مؤثر در تصمیم‌سازی‌های اجرایی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.