
تازه ها

وی از اعضای گروه کارفرمایی و شورای راهبردی خواست که کارفرمایان را همراه خود بدانند و بر حضور موثرتر اعضا در جلسات تاکید کرد.
آدینه با مروری بر روند برگزاری همایشها، افزود: همایشهای سالهای اخیر نسبت به گذشته تفاوتهایی پیدا کرده، اما همچنان جای افزایش اشتیاق و پویایی بوجود دارد.
وی نقش همایشها را در ایجاد همبستگی، شبکهسازی و اصلاحات اساسی مهم دانست و یادآورشد: مدل بلوغ تشکلها از مراحل نوزادی و نهادسازی آغاز میشود و پس از گذر از فضای سازمانی و کردار، در نهایت به زوال ختم میشود؛ اگر توجه لازم نشود، تشکلها رشد کافی پیدا نمیکنند.
آدینه اظهارکرد: در ایران بیش از ۳ هزار و ۲۰۰ تشکل کارفرمایی با بیش از سه میلیون عضو وجود دارد، اما هنوز این تشکلها به استقلال و نقشآفرینی واقعی در سیاستگذاریها دست نیافتهاند.
دبیرکل کانون عالی کارفرمایی با اشاره به مشکلات و کمبود تجربههای موفق در مدت ۱۷ ماه فعالیت خود، بر ضرورت گسترش فضای پژوهشی و دانشگاهی در حوزه تشکلها تاکید کرد و خواهان باز شدن مسیر برای فعالیتهای علمی و برگزاری همایشهای تخصصی شد.
آدینه با اشاره به بیانیه جهانی سال گذشته که در ۱۸۷ کشور منتشر شد، اهمیت ارتباطات بینالمللی و اثرگذاری عملی خروجیهای همایشها را یادآور شد و ادامه داد: در صورتی که نتایج همایشها عملیاتی و نتیجهمحور باشد، میتوانیم در مجامع جهانی موثر باشیم و بیانیههای کارآمد عرضه کنیم.
وی تاکید کرد: باید از برگزاری جلسات و سخنرانیهای سطحی پرهیز شود و نتایج همایشها، ملموس و اجرایی باشد، ضمن آنکه حفظ استقلال هرچه بیشتر تشکلهای کارفرمایی برای ایفای نقش در توسعه ملی، امری ضروری است.
نشست رسانهای مجمع عمومی نهمین همایش ملی کار با شعار «سرمایهگذاری در تولید - کار شایسته برای همه» با حضور احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، علی بابایی کارنامی رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس، ابراهیم صادقیفر رئیس موسسه کار و تأمین اجتماعی و دبیر همایش و همچنین نمایندگان تشکلهای کارگری و کارفرمایی برگزار شد.
ارسال نظرات