تازه ها
به گزارش ایرنا، دکتر داوود خوش شکن روز دوشنبه در نشست آموزش سامانه جامع گردشگری سلامت افزود: در گام نخست اجرای این سامانه، کدی در اختیار کارشناسان آی.پی.دی در بیمارستانها، قرار میگیرد که گردشگر سلامت به محض ورود به بیمارستان در سامانه ثبت شود.
وی با بیان اینکه ورود مراکز درمانی بخش خصوصی و مطبها به سامانه جامع سلامت از دیگر برنامههای این طرح به شمار میرود، ادامه داد: با اجرای این برنامه روند خدمترسانی و پرداخت تعرفه درمانی تمامی گردشگران سلامت در مشهد تحت نظارت قرار میگیرد و در نتیجه با رضایت کامل از کشور خارج خواهند شد.
مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: هم اینک تنها ۲۰ درصد از بازار صنعت توریسم سلامت در اختیار سیستم رسمی و ۸۰ درصد آن در اختیار سیستم غیررسمی است.
وی بیان کرد: ایجاد سامانه جامع ثبت اطلاعات گردشگران سلامت و اطلاع از روند خدمت رسانی به این گروه از زمان ورود به کشور تا زمان خروج، از مهمترین اقدامات در راستای کاهش فعالیت گروههای غیررسمی است.
خوش شکن تصریح کرد: در شرایط فعلی محل و مشخصات ارائه خدمات سلامت گردشگران به طور کامل و درست در هیچ سیستمی ثبت نمیشود و این امر زمینه استفاده افراد سود جو و واسطهها برای کسب سود بیشتر و ارائه خدمات بیکیفیت به گردشگران سلامت را فراهم میکند.
به گزارش ایرنا، هم اینک ۴۶ مرکز درمانی اعم از بیمارستان، درمانگاه تخصصی و عمومی و مراکز جراحی محدود دارای مجوز درمان بیماران گردشگر سلامت در مناطق زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد فعالیت دارند.
در سال ۱۴۰۲ گردشگران سلامت از ۹۶ کشور جهان در مشهد تحت درمان قرار گرفتند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات