
تازه ها

به گزارش بازارکار، سردار محمد زهرایی در نشست خبری هفته بسیج سازندگی که امروز _یکشنبه چهاردهم اردیبهشت_ برگزار شد به تشریح فعالیتهای این نهاد در حوزههای مختلف از جمله آبرسانی، مسکن، آموزش و کشاورزی پرداخت و اظهار کرد: سال گذشته، نقش اساسی بسیج سازندگی در رفع محرومیتها و تحقق عدالت اجتماعی قابل توجه بود.
وی با اشاره به تأسیس بسیج سازندگی در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۷۹ به دستور مقام معظم رهبری، افزود: این نهاد با هدف حفظ و تقویت روحیه جهادی، تربیت نیروهای انقلابی و مشارکت مؤثر در سازندگی کشور شکل گرفته است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی خاطرنشان کرد: بسیج سازندگی، برخلاف بسیاری از نهادهای دولتی به طور مستقیم به فرمان مقام معظم رهبری تأسیس شده و مأموریت اصلی آن تربیت جوانانی است که در راستای آرمانهای انقلاب اسلامی حرکت کرده است و در شکلگیری تمدن نوین اسلامی نقشآفرین باشند.
سردار زهرایی درباره اقدامات این سازمان در سال گذشته عنوان کرد: بسیج سازندگی در حوزههای مختلف از جمله آبرسانی، مسکن، راهسازی و آموزش اقدامات قابلتوجهی را به ثمر رسانده است.
وی اضافه کرد: در سالهای اخیر بیش از ۷۰۰۰ روستا تحت پوشش طرحهای آبرسانی قرار گرفتهاند و طی دو سال گذشته، ۲۳۰۰ روستا از آب شرب پایدار بهرهمند شدهاند، علاوه بر این احیای ۲۰۵ قنات و اجرای عملیات آبخیزداری در ۳۰ هزار هکتار از اراضی کشور از دیگر اقدامات مهم این نهاد بوده است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: سال گذشته ۲۷ هزار مددجوی بدون مسکن شناسایی شدند که از این میان ۲۰ هزار نفر به مسکن مناسب دست یافتند، این طرح با همکاری کمیته امداد امام خمینی (ره) و گروههای جهادی اجرا شده و نشاندهنده تعهد بسیج سازندگی به بهبود شرایط زندگی نیازمندان است.
سردار زهرایی تاکید کرد: بسیج سازندگی در سال گذشته با احداث و آسفالت ۹۷۵ کیلومتر راه روستایی، گامی مهم در تسهیل انتقال محصولات کشاورزی برداشته است. همچنین با همکاری سازمان منابع طبیعی و وزارت جهاد کشاورزی، طرحهای مختلفی برای بهبود تأمین آب کشاورزی اجرا شده است.
وی گفت: در حوزه آموزش، بسیج سازندگی موفق به بازسازی و مرمت ۱۰ هزار مدرسه شده و ۴۷۶ مدرسه سنگی و ملاتی را با واحدهای آموزشی نوین جایگزین کرده است، این پروژهها بدون استفاده از بودجه دولتی و با مشارکت خیرین و نهادهای مردمی انجام شدهاند.
رئیس سازمان بسیج سازندگی از ساماندهی ۶۲ هزار گروه جهادی در سراسر کشور خبر داد و اظهار کرد: سامانه «اطلس جهادی» برای ثبت و ساماندهی این گروهها فعال شده است و گروههای جهادی نباید در قالبهای اداری محدود شوند، بلکه باید بهعنوان نیروهای پویا و انقلابی در خدمت مردم باشند.
سردار زهرایی با اشاره به مشارکت بسیج سازندگی در امدادرسانی به حادثه اخیر بندر شهید رجایی گفت: ۵۰۰ جهادگر برای کمکرسانی در این حادثه به منطقه اعزام شدند و همواره بهعنوان بازوی اجرایی نهادها در بحرانها حضور داشتهایم و تلاش میکنیم با همکاری سایر سازمانها، مشکلات را بهسرعت رفع کنیم.
وی با اشاره به کمبود ۲۰ هزار مگابایت انرژی اشاره و بر لزوم سرمایهگذاری در انرژی خورشیدی تأکید کرد و گفت: سال گذشته، ۹۷۰۰ نیروگاه خورشیدی خانگی و پشتبامی راهاندازی شده و برنامههایی برای توسعه مزارع خورشیدی در کنار زمینهای کشاورزی در دست اجرا است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی ادامه داد: بسیج سازندگی با اجرای ۲۳ هزار و ۲۸۸ پروژه محرومیتزدایی در سال گذشته، نقش مؤثری در تحقق عدالت اجتماعی و توسعه پایدار کشور ایفا کرده است.
سردار زهرایی اظهار کرد: بسیج بهعنوان یک نهاد انقلابی به دنبال تقویت بنیادهای مردمی و همکاری گسترده با سایر سازمانها است تا مشکلات کشور را بهصورت هماهنگ و سازنده رفع کند.
ارسال نظرات