تازه ها
محمود سیادت در گفتوگو با خبرنگار فارس در تایباد اظهار کرد: منطقه آزاد تجاری-صنعتی دوغارون در تایباد اگر با سرعت بیشتری اجرایی شود، یک فرصت طلایی برای توسعه مناسبات و روابط اقتصادی تهران-کابل است.
وی افزود: اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان برای فعالیت منطقه آزاد تجاری-صنعتی دوغارون به دنبال ایجاد اتاق فکر با هدف ارائه مشاوره به مسئولان است و میتواند حلقه وصل میان سرمایهگذاران این دو کشور باشد.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان ادامه داد: مرز زمینی دوغارون، موقعیت ویژهای از لحاظ نزدیکی به کلانشهرهای مشهد در ایران و هرات در افغانستان دارد و بهرهمندی مرزنشینان از تجارت بینالمللی باعث ایجاد اشتغال پایدار خواهد شد.
سیادت بیان کرد: در یک تا ۲ سال گذشته، صادرات ایران به افغانستان رو به رشد بوده و پیشبینی میشود تا سال آینده ارزش تجارت میان دو کشور از ۲ میلیارد دلار فراتر رود.
وی تصریح کرد: حکومت سرپرست افغانستان در پی برقراری ارتباط با همسایگان، بهخصوص با جمهوری اسلامی ایران است و رونق صادرات، واردات و ترانزیت کالا از طریق گذرگاه مرزی دوغارون-اسلامقلعه در اولویت سیاستهای اقتصادی آن قرار دارد.
رئیس اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان اضافه کرد: واردات و فرآوری مواد خام معدنی از افغانستان، یکی از ظرفیتهای صنعتی در منطقه آزاد تجاری دوغارون برای سرمایهگذاران میتواند باشد.
سیادت خاطرنشان کرد: اتاق مشترک بازرگانی ایران و افغانستان به نمایندگی از اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران متولی پیگیری امور مرتبط با مناسبات دو کشور است و با نگاه برد-برد در راستای رفع موانع و مشکلات تلاش میکند.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات