نماینده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت : عدم استفاده از نیروهای غیر بومی باعث عدم گردش نخبگان می شود. نماینده مرکز استان کهگیلویه و بویراحمد گفت : عدم استفاده از نیروهای غیر بومی باعث عدم گردش نخبگان می شود.
شهروند خبرنگار کهگیلویه و بویراحمد؛ شهروند خبرنگار کهگیلویه و بویراحمد؛
معاون سرآمدان و نخبگان بنیاد ملی نخبگان ایران گفت: مجوز سه هزار ردیف و کد رشته استخدامی برای جذب و به کارگیری نخبگان دریافت شده و این افراد مشغول طی کردن آخرین مرحله فرآیند اشتغال و ورود به حوزه و سیستم اجرایی کشور هستند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: در سال جاری در مجموع هشت آزمون استخدامی شامل آزمونهای آموزگار ابتدایی و استثنایی و آزمون دبیری و نیز ۶ آزمون استخدامی بطور جداگانه برای جبران کمبود نیروی انسانی در دستگاههای اجرایی در این استان برگزار شده است.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و توسعه آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد گفت: در قالب ماده ۲۸ تعداد ۳۶۴ نفر آموزگار، دبیر و هنرآموز در آموزش و پرورش استخدام می شوند.