تازه ها
به گزارش بازارکار به نقل از ایرنا بابک مؤمنی مهمترین چالش کشاورزی استان را موضوع گذراز کشاورزی سنتی به صنعتی و دانشبنیان اعلام کرد و افزود: چالش دیگر کشاورزی استان مدیریت بازار است کشاورز زمانی برای جهش تولید تلاش میکند که ما به پساتولید او فکر کرده باشیم.
وی همچنین بر لزوم خودکفایی تولید برنج تاکید کرد و با اشاره به اقدامات حمایتی دولت مبنی بر ممنوعیت واردات برنج اظهار داشت: حمایت از تولیدات داخلی و کشاورزان برنج کار یک اصل اساسی بوده و امیدواریم با تقویت زیرساخت تولید و تکمیل زنجیره تأمین از مزرعه تا بازار بتوانیم عرضه برنج را حمایت کنیم.
این مقام مسئول استمرار مطالبات کشاورزان و جلوگیری از واردات بیش از تقاضا را اثرگذار بر مدیریت بازار برنج دانست و افزود: از ورود بیرویه برنج وارداتی به بازار جلوگیری شده و کشاورزان فرصت دارند محصولات خود را باقیمت مناسب به بازار عرضه کنند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران با بیان اینکه تولید برنج به دلیل شرایط مطلوب بارشها بین ۱۰ تا ۱۵ درصد نسبت به سال قبل بیشتر پیشبینی میشود، گفت: انباشت برنج از سال قبل در انبارهای استان به حداقل ممکن رسیده و بازار برنج امسال پویاتر از سالهای گذشته خواهد بود و برنج مازندران با قیمتهای غیرقابل تحمل برای تولیدکننده وارد بازار نمیشود.
مؤمنی بر لزوم حفظ تعادل قیمت بازار برنج مازندران برای تولید کنندگان و مصرف کنندگان تاکید کرد و توضیح داد: مدیریت بازار برنج مازندران طی سالهای گذشته به دلیل شرایط خاص میزان واردات، منجر به این شد که رسوب برنج در استان آسیب جدی به بازار قیمت برنج تولید کنندگان بزند.
وی تصریح کرد:، اما با مدیریت صحیحی که سال گذشته در موضوع واردات و خرید برنج مازاد در انبارها صورت گرفت، امسال برنج سربار از سالهای قبل در استان نداریم.
کارآفرینان آینده
مطالب بیشترآگهی استخدام
مطالب بیشتر
ارسال نظرات