السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۴۷۸
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران اعلام کرد

پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی و دانش‌بنیان تهران/ تسهیل و ساده‌سازی فرآیند‌های سرمایه‌گذاری در سال جاری

شنبه ۱۰ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۸:۴۸

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران گفت: در سال ۱۴۰۴ برنامه‌های استان تهران با تمرکز بر تداوم مسیر رشد اقتصادی و حمایت مؤثر از سرمایه‌گذاری‌های مولد در فرآیند توسعه با جدیت دنبال می‌شود.
به گزارش بازارکار،سید محمدرضا گلدانی در گفتگو با ایسنا با اشاره به برنامه سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تهران برای توسعه و حمایت از اشتغال پایدار، اظهار کرد: موضوع توسعه و حمایت از اشتغال پایدار همواره یکی از دغدغه‌های مهم سیاست‌گذاران و برنامه ریزان حوزه اشتغال کشور و استان است و به عنوان یکی از اولویت‌های اصلی در دستور کار دولت و نهاد‌های مرتبط قرار دارد؛ به طوری‌که از سه دهه گذشته تاکنون برای رفع معضل بیکاری برنامه‌های مدونی به مرحله اجرا در آمده است.

وی ادامه داد: به طور مثال می‌توان به طرح ضربتی اشتغال و بنگاه‌های کوچک اقتصادی و زودبازده در دهه هشتاد و بسته سیاستی اشتغال فراگیر و حمایت از تولید و اشتغال ذیل تبصره ۱۸ قانون بودجه، تسهیلات تکلیفی تبصره ۱۶ قانون بودجه در سال ۱۴۰۱، قانون حمایت از اشتغال پایدار روستا و عشایری، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای و مشاوره‌های کسب و کار و مهارت آموزی سربازان منقضی نیرو‌های مسلح اشاره کرد.

پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی، مشاغل خانگی و واحد‌های دانش‌بنیان

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران با بیان اینکه از سال ۱۴۰۲ کلیه برنامه‌های حمایت از اشتغال به صورت منسجم و یکپارچه ذیل تبصره‌های ۱۸ قانون بودجه سال ۱۴۰۲، تبصره ۲ قوانین بودجه سال ۱۴۰۳ و تبصره ۱۵ قانون بودجه سال ۱۴۰۴ در دستور کار دولت قرار گرفته است، گفت: این برنامه‌ها عمدتا در قالب پرداخت تسهیلات به بنگاه‌های تولیدی خرد، کوچک، متوسط و بزرگ، مشاغل خانگی و واحد‌های دانش‌بنیان است و اعتبار آن از تلفیق منابع داخلی موسسات عامل، ردیف‌های اعتباری بودجه و منابع صندوق توسعه ملی تأمین می‌شود که هدف از اجرای آن اشتغال‌زایی و توانمندسازی نیروی کار در راستای ارتقاء بهره‌وری، توان تولید ملی و رشد اقتصادی است.

وی با اشاره به اقدامات حمایتی از مشاغل خانگی طی سال ۱۴۰۳ بیان کرد: استان تهران با توجه به تنوع جغرافیایی، جمعیتی و اقتصادی، رویکردی چند بعدی در توسعه اشتغال داشته و مشاغل خانگی یکی از محور‌های مهم این راهبرد به شمار می‌رود. مشاغل خانگی به عنوان یکی از راهکار‌های کلیدی برای ایجاد اشتغال پایدار و کاهش بیکاری، به ویژه در شرایط اقتصادی کنونی، مورد توجه قرار گرفته‌اند.

به گفته گلدانی، این مشاغل به افراد، به ویژه زنان و مادران، امکان می‌دهند تا در محیط منزل فعالیت اقتصادی داشته باشند و به درآمدزایی بپردازند و در خصوص مشاغل خانگی متولی مستقیم این امر وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است.

کمک‌های بلاعوض برای تأمین ساخت‌های تولید و اشتغال در مناطق محروم

حمایت از اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری

وی با بیان اینکه یکی از رویکرد‌های اساسی دولت، حمایت از فعالیت‌های دانش بنیان و خلاق است، عنوان کرد: به همین منظور بخش قابل توجهی از سهم تسهیلات تبصره ۲ به حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و خلاق و فعالیت‌های تولیدی با اولویت دانش بنیان اختصاص دارد. در همین تبصره از قانون نیز درصدی از منابع ردیف اعتباری جدول ۹ قانون در قالب پرداخت تسهیلات برای حمایت از تولید و اشتغال و کمک‌های بلاعوض جهت تأمین زیر ساخت‌های تولید و اشتغال در مناطق محروم کشور و حمایت از اشتغال پایدار مناطق روستایی و عشایری پیش‌بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌های سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران برای تحقق شعار سال ۱۴۰۴ گفت: در سال جاری، برنامه‌های استان تهران با تمرکز بر تداوم مسیر رشد اقتصادی و حمایت مؤثر از سرمایه‌گذاری‌های مولد در فرآیند توسعه، با جدیت دنبال می‌شود.

مدیریت و بهبود منابع آب استان و افزایش صادرات در دستور کار

رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهران اضافه کرد: مهم‌ترین محور‌های این برنامه‌ها شامل تکمیل و بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی و زیرساختی با پیشرفت فیزیکی بالا، تسهیل و ساده‌سازی فرآیند‌های سرمایه‌گذاری و تقویت زیرساخت‌های لجستیکی، حمل‌ونقل، انرژی و فناوری اطلاعات، مدیریت و بهبود منابع آب استان، افزایش صادرات، تقویت نقش بخش خصوصی و تعاونی و کاهش هزینه‌های تولید، تسهیل فضای کسب‌وکار، توسعه فعالیت‌های دانش‌بنیان و فناورانه است.

وی در پایان تأکید کرد: در این مسیر، تأکید ویژه‌ای بر استفاده از توانمندی‌های استانی، کاهش بروکراسی‌های اداری و ترویج فرصت‌های سرمایه‌گذاری و پایش و انطباق با برنامه هفتم و آمایش سرزمین استان است. ارزیابی عملکرد دستگاه‌های اجرایی همچنان به صورت دوره‌ای انجام می‌شود و جلسات منظم کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه‌گذاری استان برای شناسایی و رفع موانع اجرایی برگزار خواهد شد. هدف سازمان در سال ۱۴۰۴، فراهم کردن زمینه رشد پایدار، مردمی سازی اقتصاد و جهش تولید در همه سطوح است.

ارسال نظرات