السَّلامُ عَلَیْکَ یا اَبا عَبْدِاللّهِ الْحُسَیْن (ع) بِه عِشِقِ تُو سیاه پوش شُدم،بِه یاد تُو چِشام خونً شُدنً،حُسین 

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری

تازه ها

کد خبر : ۱۷۰۵۷۰
معاون وزیر آموزش و پرورش:

وزارت آموزش و پرورش دوره پیش‌دبستانی را نقطه آغاز تعلیم و تربیت می‌داند

معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک اهتمام جدی رئیس جمهور به آموزش و پرورش را یک فرصت مغتنم برای نظام تعلیم و تربیت کشور قلمداد و گفت: استفاده بهینه از این فرصت منجر به عدالت آموزشی و ارتقای کیفی آموزش‌ها خواهد شد.
يکشنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۵:۳۴

به گزارش بازارکار، حمیدرضا شیخ‌الاسلام با اشاره به تعریف آموزش، گفت: آموزش مطلوب منجر به تغییر در رفتار و مدل ذهنی می‌شود؛ هدفی که باید با همکاری نهادها و دستگاه‌های ذی‌ربط به طور خاص آموزش و پرورش محقق شود؛ البته نقش خانواده‌ها در این فرایند بی‌نظیر است.
وی با اشاره به اهمیت مقوله پرورش و تربیت و تاکید سند تحول بنیادین به این موضوع، افزود: با توجه به اینکه نقطه آغاز شکل‌گیری شخصیت افراد دوران کودکی است و این دوران نقش بسزایی در شکل‌گیری قوه تفکر و تعقل و ادراک فرد دارد، حاکمیت تصمیم گرفت با ایجاد سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ضمن آغاز آموزش از این دوران، مدیریت یکپارچه اوان کودکی را محقق کند.
رئیس سازمان ملی تعلیم و تربیت کودک ادامه داد: بسیاری از نگرانی‌های موجود و چالش‌های حاضر در عرصه آموزش و پرورش، ریشه در آغاز دیرهنگام آموزش دارد؛ به نحوی که اگر آموزش از دورۀ پیش از دبستان آغاز می‌شد، نه‌ تنها چنین نگرانی‌ها و چالش‌هایی به ویژه در حوزه‌های تربیتی و پرورشی وجود نداشت، بلکه مسیر ارتقای تحصیلی دانش‌آموزان با سرعت و کیفیت بهتری طی می‌شد.
شیخ‌الاسلام فقدان عدالت آموزشی را یکی دیگر از دلایل چالش‌های امروز آموزش و پرورش قلمداد و افزود: در گذشته به دلیل غفلت از دورۀ پیش از دبستان، ناهمگونی بسیاری در مقاطع ابتدایی رخ داده بود. موضوعی که به طور خاص در مناطق دوزبانه و کمتربرخوردار تمام فرایند یادگیری دانش‌آموز را تحت‌تأثیر قرار داد.
وی با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش دوره پیش‌دبستانی را نقطه آغاز تعلیم و تربیت می‌داند، عنوان کرد: برنامه‌ها و اقدامات بسیار خوبی برای توسعۀ دورۀ پیش‌دبستانی انجام شده و در حال انجام است تا در نهایت ضمن پوشش حداکثری در این دوره، کودکان در معرض محرک‌های یادگیری قرار بگیرند و بتوانند در محیطی عادلانه مسیر آموزش خود را آغاز کنند.
وی اهتمام جدی رئیس جمهور به آموزش و پرورش را یک فرصت مغتنم برای نظام تعلیم و تربیت کشور قلمداد و اظهارکرد: استفاده بهینه از این فرصت منجر به عدالت آموزشی و ارتقای کیفی آموزش‌ها خواهد شد.
معاون وزیر آموزش و پرورش سهولت دسترسی به آموزش را یکی از دستاوردهای بزرگ کشور در سال‌های بعد از انقلاب دانست و افزود: مجموعه آموزش و پرورش در سال‌های گذشته نیز اقدامات بسیار بزرگی برای عدالت آموزشی انجام داده بود و حتی در دورۀ کرونا توانست تا حد مطلوب خود را با شرایط روز جامعه انطباق دهد.
وی که در یک برنامه رادیویی سخن می‌گفت، اظهار کرد: یکی از نقاط روشن آموزش و پرورش، دایر بودن مدارس و کلاس درس و دسترسی به آموزش حتی در دورترین نقاط کشور است؛ موفقیتی بزرگ که برای تحقق عدالت آموزشی انجام شده و با جدیت در حال پیگیری است تا هیچ کودک ایرانی از تحصیل محروم نماند.

ارسال نظرات