حلول ماه پر فیض شعبان، ماه آمادگی برای دعوت به مهمانی بزرگ خدا برهمگان گرامی باد

      
بنیانگذار اطلاع رسانی نوین اشتغال در ایران
خبر فوری
کد خبر : ۱۶۷۰۵۰
يکشنبه ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۱:۴۷

همزمان با دهه مبارک فجر، نشست هم‌اندیشی دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی‌های داخلی به میزبانی دفتر جدیدالتأسیس مشاوره شغلی و کاریابی جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد. نشست هم‌اندیشی دفاتر مشاوره شغلی و کاریابی‌های داخلی در سالن جلسات سازمان تجاری سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان (ستفا) جهاددانشگاهی واحد اصفهان برگزار شد.
در این جلسه که با حضور علیرضا موحدی، مدیر اداره کار شهرستان اصفهان و جمعی از مدیران کاریابی‌های استان اصفهان برگزار شد، دفتر تازه تاسیس مشاوره شغلی و کاریابی غیردولتی داخلی جهاددانشگاهی واحد اصفهان معرفی شد. دکتر الهام سهامی، مدیر سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی واحد اصفهان در این نشست، بیان کرد: یکی از ماموریت‌های جهاد دانشگاهی از ابتدای شکل‌گیری این نهاد، اشتغال بوده و در راستای همین ماموریت، در سازمان ستفا به واسطه ارتباط با صنایع و بخش‌های تجاری و اقتصادی وارد این عرصه شده‌ایم و تلاش می‌کنیم در این زمینه فعالیت‌های موثری انجام دهیم.
وی در ادامه به معرفی جهاددانشگاهی پرداخت و اظهار کرد: رویکرد سازمان تجاری‌سازی فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان جهاددانشگاهی اصفهان ارایه خدمات و توانمندسازی فعالان حوزه کسب و کار و نقش آفرینی در اکوسیستم کارآفرینی است. در این سازمان امکان شبکه‌سازی با کارفرمایان را داریم و می‌توانیم نقش حلقه واسط با کارفرمایان و تقاضای نیروی کار را ایفا کنیم.
دکتر سهامی خاطرنشان کرد: با تمام پتانسیل‌هایی که در جهاددانشگاهی وجود دارد، آمادگی همکاری با بخش‌های مختلف و تعامل موثر در این حوزه با هدف بهبود وضعیت کسب و کار و اشتغال در استان را داریم.
علیرضا موحدی، مدیر اداره کار شهرستان اصفهان نیز در این نشست، با اشاره به وجود عرضه و تقاضا در بازار کار، گفت: کاریابی‌ها رابط بین نیروی کار و تقاضای کار هستند و همیشه این رابط بین عرضه تقاضا بوده است و بدون وجود رابط، تلاقی عرضه و تقاضا امکان پذیر نیست.
مدیر اداره کار شهرستان اصفهان با بیان اینکه امروز کاریابی‌ها از یک طرف در مقابل لشکری از بیکاران قرار گرفته‌اند و از طرفی تقاضای کار وجود دارد که این دو با هم همخوانی ندارد، گفت: این درحالی است که یکی از وظایف کاریابی‌ها تحلیل بازار کار است و باید دگرگونی نیرو و تقاضای کار را مدنظر قرار دهند.
وی با اشاره به اینکه مجموع کمبود نیرو در استان اصفهان ۱۳ هزار نفر در ۶۰۰ رشته شغلی است، تاکید کرد: کاریابی‌ها باید دانش خود را بالا ببرند و از ظرفیت‌های سامانه جستجوی شغلی استفاده کنند.
در ادامه این جلسه، مدیران کاریابی‌ها به بیان دیدگاه‌ها و نظرات خود پرداختند و در پایان نیز از کاریابی‌های برتر استان اصفهان تقدیر به عمل آمد.
کاریابی جهاددانشگاهی اصفهان با هدف تکمیل زنجیره ارزش خدمات قابل ارائه خود در حوزه مهارت آموزی و کارآفرینی و اشتغال ایجاد گردید و به عنوان حلقه واسطی بین کارفرمایان جویای نیروی کار و کارجویانی که با هدف مهارت آموزی و توانمندسازی برای ورود به بازار کار در جهاددانشگاهی آموزش می‌بینند، نقش آفرینی موثری در توسعه اشتغال استان خواهد داشت.
گفتنی است، دفتر کاریابی جهاددانشگاهی اصفهان واقع در ساختمان تجاری‌سازی جهاددانشگاهی واحد اصفهان آماده ارائه خدمات به کارفرمایان و کارجویان استان می‌باشد.

ارسال نظرات